Акумулаторна система AS на STIHL: За работа в градината и около дома

Изключително компактните и удобни уреди от системата AS са много подходящи за прецизни задачи в градината и около дома. Сменяемата акумулаторна батерия осигурява надеждно необходимата за това енергия.

 Уреди STIHL в системата AS, акумулаторна резачка за клони GTA 26, акумулаторна ножица за храсти HSA 26 и акумулаторна ръчна прахосмукачка SEA 20
Лого на системата AS на STIHL под формата на зелена икона за батерия

Системата AS на STIHL

Вашето хоби е градината Ви? Грижите се преди всичко сезонно за по-дребни дейности по поддръжка на тревни площи и дървета в градината Ви, както и за прахосмукиране на малки площи в гаража, работилницата и автомобила? Тогава Вие сте оборудвани най-добре с уредите от системата AS.

Компактните акумулаторни уреди от системата AS са много подходящи за спорадична употреба благодарение на особено удобното боравене с тях. Освен това заради малкия си размер те се съхраняват много добре между отделните приложения. Въпреки това те имат предимствата на висока мощност и голяма издръжливост. Енергията, която задвижва уредите в системата AS, се доставя надеждно от сменяема литиево-йонна батерия.

Уредите от системата AS 

Системата AS се състои от три градински уреда: акумулаторната ножица за храсти STIHL HSA 26, акумулаторната резачка за клони GTA 26 и акумулаторната ръчна прахосмукачка SEA 20.

Акумулаторна ножица за храсти STIHL HSA 26

Акумулаторната ножица за храсти STIHL HSA 26 е изключително подходяща за поддържани храсти и точно подрязани краища на тревни площи – защо, ще разберете в следващото видео.

Храст се реже с акумулаторната ножица за храсти STIHL HSA 26

Акумулаторна ножица за храсти HSA 26

Отлично поддържани храсти и краища на тревни площи с HSA 26. Удобната акумулаторна ножица за храсти STIHL е перфектна за поддръжката на малки живи плетове и декоративни храсти с дребни листа. С включения в окомплектовката нож за трева могат бързо и прецизно да се подрязват краищата на тревни площи.

Резачка за клони STIHL GTA 26 

Резачката за клони STIHL GTA 26 има много предимства по отношение на производителността, ефективността и работата с нея. Следващото видео ще Ви покаже най-важните причини, които говорят в полза на работата с GTA 26.

Клоните се отрязват с акумулаторната резачка за клони STIHL GTA 26

Акумулаторна резачка за клони GTA 26

Лесната за използване резачка за клони STIHL GTA 26 със сменяема 10,8 V литиево-йонна акумулаторна батерия е идеална за подрязване на дървета и храсти, за надробяване на отрязан растителен материал или за рязане на строителна дървесина.

От разопаковане до рязане на клони: Така функционира GTA 26

Ръчна прахосмукачка STIHL SEA 20 

За мощно и комфортно почистване на Вашата работилница е подходяща ръчната прахосмукачка STIHL SEA 20. Научете повече за SEA 20 в следващото видео.

Мъж почиства пода на сервиз с акумулаторна ръчна прахосмукачка STIHL

Акумулаторна ръчна прахосмукачка SEA 20

С удобната акумулаторна ръчна прахосмукачка на STIHL ще почиствате с лекота по-малки, сухи повърхности и ъгли. Компактният дизайн, високата смукателна сила и разнообразните накрайници позволяват гъвкаво и прецизно използване. Ниското тегло, удобната мека ръкохватка и интегрираното решение за фиксиране правят боравенето с уреда практично и лесно.

Вижте уредите от системата AS!

Принадлежности

За да върви работата гладко с уредите от системата AS, тя разполага с голям избор от практични принадлежности, като акумулаторни батерии, зарядни устройства и др.

Примерна продължителност на работа на акумулаторните уреди от системата AS

Акумулаторните уреди от системата AS са не само компактни и удобни, но и издръжливи и мощни.* Така те са идеални за поддръжката около дома и градината. Независимо дали ще оформите живия плет,  ще подрежете овощните дървета или ще почистите, силата на системата AS е във Ваша помощ.

Тук ще намерите общ преглед на продължителността на работа и на зареждане на батериите STIHL на всички акумулаторни уреди. 

Уред  Продължителност на работа за едно зареждане на батерията* Примерна употреба*
HSA 26 До 110 мин При подравняване и оформяне до 30 топиарни кълба
GTA 26 До 25 мин При рязане на клони (ø 4 см) до 80 разреза
SEA 20 До 14 мин При прахосмукиране на замърсявания

* Посочените данни за продължителност на работа за едно зареждане на батерията и производителност на единица площ са приблизителни и могат да зависят от употребата на уреда и нарязания материал.

Още повече за любителите на техниката