Информация за клиенти

Информация за продукти STIHL

Изтегляне на продукти STIHL

STIHL Kundin gibt ein STIHL Gerät in einem STIHL Fachhandel in den Service.

В качеството си на отговорен производител на ефективни и иновативни моторни уреди от време на време на STIHL се налага да извършва акции по изтегляне от пазара на потенциално засегнати машини. Тук ще намерите информация за текущите акции.

Не вдъхващи доверие онлайн предложения за GTA 26

Person nutzt den STIHL GTA 26 um einen Ast abzutrennen.

Понастоящем в интернет циркулират различни уебстраници и реклами от не вдъхващи доверие места,  в които резачката за клони STIHL GTA 26 се предлага на мними изгодни цени между $24 и $49. Измамниците създават впечaтление, че имат директна връзка с STIHL. Например използват официален снимков материал на STIHL или URL с връзка с STIHL. Който се подлъже по тези предложения, след като плати не получава продукт на STIHL.

Предупреждение за несъответстващи моторни триони

STIHL Motorsäge MS261

Все по-често на Европейския пазар под различни форми на търговия се наблюдава продажба на "несъответстващи уреди". Под "несъответствие" се има предвид неизпълнение на съответните законови изисквания и по-специално на нормите за вредни емисии и безопасност, които служат за защита на потребителите и околната среда. 

Фалшифициране на стоки и търговски марки

STIHL Mitarbeiter überprüfen die Qualität von einem STIHL Laubbläser.

Докато продуктите на STIHL се отличават освен всичко друго и със строги стандарти за качество и безопасност, при копията и фалшифицираните продукти това не е така. Ние Ви информираме, как да се предпазите от опасни фалшификати.

Още за STIHL