Технологията STIHL. За всички, които работят на открито.

Технологията STIHL е за всички, които работят на открито и искат да надскочат себе си. Научете повече за системите и технологията на STIHL, както и за иновативните продуктови принадлежности.

Системи и технология на STIHL 

Технологията на STIHL се усъвършенства постоянно и предлага проверена иновация с най-високо качество – независимо дали в стартовите системи, двигателите или акумулаторните батерии.  

Човек със смартфон си гледа моторния трион в приложението STIHL Connected

Дигитални решения

Работата на открито може да бъде толкова прогресивна: С цифровата работна среда STIHL Connected координирате ефективно работните процеси и уредите, а нашата косачка робот iMOW® Ви помага в ежедневната грижа за тревните площи. Научете тук всичко за технологията при продуктите.
Технология при Смарт продукти

Иновативни продуктови принадлежности

Независимо дали за професионална или частна употреба – системите вериги и шини, кордите и ножовете за косене, както и дисковете за ъглошлайфи на STIHL позволяват надеждна, прецизна и ефективна работа.  

Иновативни продуктови разработки от 1926 г. насам

Подобряване и улесняване на работата на открито – с тази визия основателят на компанията Андреас Штил е разработил първия си моторен трион през 1926 г.  

Днес в нашия развоен център работи интердисциплинарен екип от специалисти върху непрекъснатото подобряване на технологиите STIHL. По-ергономични, ефективни, устойчиви, дори свързани в мрежа и дигитални. Технологията STIHL е вдъхновена от изискванията на работата сред природата – и от волята да дадем всичко от себе си.

Още технология и проекти