Акценти в асортимента на STIHL

Открийте иновациите и новите продукти на STIHL, които улесняват работата Ви като професионалист или за лични нужди сред и с природата. Както при всички решения на STIHL и при новите продукти сме внимавали за това да поставяме на първо място качеството, производителността и лесната употреба за Вас.

Акценти в продуктите за лична употреба

STIHL MS 162 im Einsatz

STIHL MS 162

Бензиновият трион STIHL MS 162 е надежден лек модел, както за поддръжка на двора и градината, така и за използване в градинарството и озеленяването. Независимо дали ще режете дърва за огрев или ще подрязвате овощни дървета, моделът MS 162 има най-различни приложения.

Ще се предлага в България от края на 2023г/началото на 2024г.

STIHL SEA 20 im Einsatz

STIHL SEA 20

Новата акумулаторна ръчна прахосмукачка STIHL SEA 20 почиства малки площи с много мощност. Компактният ѝ дизайн, ергономичната ѝ гумирана ръкохватка с бутон за фиксиране и LED индикатор за отчитане на текущото ниво на зареждане на акумулаторната батерия правят малката прахосмукачка перфектен партньор в борбата с трохите & Co. 

HTA 50 im Einsatz

STIHL HTA 50

Новата акумулаторна кастрачка STIHL HTA 50 е за тези, които искат да извършват дейности по поддръжката на декоративни и овощни дървета: благодарение на общата ѝ дължина от 280 см частните собственици на градински площи или полупрофесионалните потребители могат при извършване със здравия уред на дейности по поддръжка на градински или дворни площи от земята да достигат без усилие и нужда да се качват на стълба и клони на голяма височина

STIHL BGA 60

STIHL BGA 60

Акумулаторният уред за обдухване STIHL BGA 60 освобождава за миг площи и пътеки от шума, окосена трева и отрязани клонки от храсти. Със сила на обдухване от до 15 нютона STIHL BGA 60 е най-ефективният акумулаторен уред за обдухване в акумулаторната система АК на STIHL. 

Искате ли да бъдете информирани ексклузивно за нови продукти и услуги на STIHL? 

Акценти в продуктите за професионална употреба

STIHL Rapid Hexa

Режещата система STIHL Hexa - световна новост!

Иновативната режеща верига 3/8“ Rapid Hexa със специална пила за заточване Hexa впечатлява с производителността си при рязане и експлоатационния си живот. С тях STIHL представя иновативна режеща верига с нова форма на зъбите, която със заточването Hexa и тясната си фуга при рязане има с до 10% по-висока производителност при рязане в сравнение с верига 3/8“ Rapid Super. 

STIHL AP 500 S

STIHL AP 500 S

С акумулаторната батерия STIHL AP 500 S STIHL представя устройство за съхраняване на енергия от нов тип. Благодарение на иновативната си технология тя впечатлява не само с високата си енергийна гъстота при сравнимо ниско тегло, но преди всичко с двойния брой на възможните цикли на зареждане и в следствие на това със значително удължен експлоатационен живот в сравнение с традиционните литиево-йонни акумулаторни батерии. 

STIHL MSA 300

STIHL MSA 300

С новия STIHL MSA 300 STIHL представя най-високоефективния акумулаторен верижен трион на пазара и така отваря напълно ново измерение особено при рязане в райони с наложени ограничения на шума. Спектърът на приложение се простира от поваляне, кастрене и надлъжно рязане на средно дебели дървета до строене с дървесина.

STIHL MSA 220 T

STIHL MSA 220 T

Новият MSA 220 T е най-високоефективният акумулаторен верижен трион за поддръжка на дървета в асортимента на STIHL и е перфектен за професионални дейности по поддръжка на дървета. Акцент е електронният панел за управление със 180° LED индикатор: той дава възможност не само за лесно управление на машината във всяка позиция, но и същевременно се грижи за това, потребителят винаги да има пред погледа си цялата важна информация например за работния режим на триона или спирачката на веригата.

STIHl HTA 135 im Einsatz

STIHL HTA 135

Най-високоефективната акумулаторна кастрачка STIHL HTA 135 за професионална употреба при поддръжка на дървета, в овощарството и комуналния сектор е много тиха и има ниско ниво на вибрации.

STIHL BGA 300

STIHL BGA 300

Акумулаторният уред за обдухване STIHL BGA 300 предлага на професионалните потребители висока ефективност и много тиха работа благодарение на иновативната си система за намаляване на шума. Със сила на обдухване от 25 N новият BGA 300 е топ модел и едновременно с това първият носен на гръб уред за обдухване в асортимента акумулаторни уреди на STIHL. 

STIHL Advance ProCom im Einsatz

STIHL Advance ProCom

С иновативната конферентна система STIHL ADVANCE ProCOM комуникирате удобно и ефективно по време на работа и в шумна среда, без да се налага да използвате допълнителен уред. Интелигентната защита на слуха дава възможност за директна връзка на до 16 антифона в обхват до 600 м.

STIHL Smart Connector 2 A

STIHL смарт конектор 2 A

Смарт конекторът 2 A на STIHL допълва оптимално асортимента на STIHL connected, преди всичко за професионалните потребители. Чрез свързването за първи път към управляващия модул на машината в портала STIHL connected имате на разположение за оценка допълнителни данни за уреда си, като например информация за оборотите.

STIHL Connected Box

STIHL Connected Box

С новия STIHL connected Box дигиталното управление на машинния парк например в градинарството и озеленяването или комуналните услуги става още по-лесно: тя се предлага в два варианта – стационарен и мобилен – и допълва системното решение STIHL connected при професионална употреба.