Строителство

Неслучайно ще намерите нашите професионални уреди STIHL на строителни прощадки по цял свят. Защото STIHL осигурява сила, здравина и мощност, които се изискват в строителството. Освен това винаги ще получите компетентна консултация и персонално сервизно обслужване.

Човек в работно предпазно оборудване работи с ъглошлайф

Уреди за строителството

Дискове за ъглошлайфи на STIHL

Бензинов ъглошлайф STIHL TS 500i на строителна площадка

Прецизни, здрави, изцяло надеждни

Дисковете за ъглошлайфи на STIHL отговарят на най-високите стандарти за качество и принципно могат да се разделят в две категории: абразивни дискове и диамантни дискове за рязане. В тази статия сме обобщили цялата полезна информация за Вас.

Намиране на специализиран дилър на STIHL в близост до Вас

Безопасност при работа в STIHL

Трима мъже в работно предпазно оборудване STIHL и с акумулаторни уреди STIHL до отворения багажник на автомобил, на заден план – купчина дърва

Безопасна работа с внимание към здравето

STIHL отдава голямо значение на безопасността при работа и опазване на здравето. Ние Ви предоставяме информация за най-важните предпазни мерки и мероприятия за безопасност, за да можете Вие и Вашите служители да изпълнявате работата си без притеснения и в здравословна среда.

Останете защитени от главата до петите

Добре посетен закрит щанд за изложения STIHL с косачки роботи iMOW®

Изживейте STIHL: Изложения и събития

Искате да научите повече за STIHL и нашите професионални продукти? Тогава ни посетете при провеждане на изложение на място, ще се радваме на личен контакт с Вас! Научете тук актуална информация за предстоящи дати.

Повече услуги