1510,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Сертифицирана прахосмукачка за мокро и сухо почистване, прахов клас M

С мощната прахосмукачка за мокро и сухо почистване STIHL SE 133 ME сте подготвени за професионално почистване при високи нива на запрашеност. Уредът е сертифициран за прахов клас М. Това е възможно благодарение на плоския нагънат филтър с нано покритие и постоянно високата скорост на въздуха. Ако измерената скорост на въздуха спадне под 20 м/сек. по време на процеса на засмукване, това се сигнализира със светлинен и звуков сигнал. Ефектът на филтъра на STIHL SE 133 ME е допълнително оптимизиран от многостепенната филтърна система, състояща се от филтриращ елемент от текстил и филтърна торба от текстил. Благодарение на автоматичното засмукване с автоматично включване, електрически инструменти като бормашина могат да се свързват директно към адаптера на прахосмукачката. След това автоматично включвате и изключвате прахосмукачката с инструмента. По този начин прахът, образуван по време на работа, може да се изсмуква директно и дори не попада във въздуха на помещението.

С безстепенното регулиране на оборотите и автоматичното следене на обемния поток винаги имате контрол върху оптималното използване на прахосмукачката. Автоматичното почистване на филтъра поддържа постоянно високата всмукателна мощност на STIHL SE 133 ME. С държача на кутии за инструменти от Sortimo можете да съхранявате инструментите си безопасно и удобно. Бързото закрепване или премахване на всмукателния маркуч се подпомага от удължителна тръба от неръждаема стомана с бърза връзка. Можете да свържете всмукателния маркуч бързо и лесно с антистатичен адаптер.

Допълнителните аксесоари, като комплект за почистване на големи отпадъци STIHL, разширяват обхвата на функциите на прахосмукачката за мокро и сухо почистване STIHL SE 133 ME.

SE 133 ME

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

PTFE – плосък нагънат филтър
PTFE – плосък нагънат филтър
Поставяне на кутии за инструменти
Възможност за поставяне на кутии за инструменти
Автоматично филтърно пречистване
Автоматично филтърно пречистване

Технически характеристики

Мощност P(макс.)1400 W
Макс. подналягане250 mbar
Вместимост на контейнера42 л
Тегло, окомплектована16 кг
Ниво на звуково налягане68 dB(A) 1)

Сервизно обслужване и съвети