Направи си лесно сам

Проекти от дърво за собствена изработка 

За всички, които с удоволствие пристъпват енергично към работата: Ние сме систематизирали проекти Направи си сам от дърво, които можете самостоятелно да реализирате. 

Mann schnitzt Eule mit STIHL Kettensäge

Градинска декорация от дървен материал 

Независимо дали става въпрос за красив елемент като дървени звезди, шведски факли и северен елен, или за нещо практично като къщичка за птици и повдигнати лехи: Вашата градинска декорация от дърво можете да направите лесно сами! В нашите ръководства стъпка по стъпка ще научите как става това, и дори как сами да отсечете Вашето Коледно дърво.  

С ангажимент към Вашата безопасност: защитната екипировка 

Работата с мощни уреди носи радост и Ви дава възможност да надминете себе си. Добре е, когато при това можете да заложите на ефективно и сигурно защито облекло.

При работа с уредите на STIHL винаги носете своята лична предпазна екипировка. Подробности ще научите в инструкцията за употреба на Вашия продукт. Преди първата употреба се запознайте внимателно и подробно с Вашия уред и всеки път, преди да пристъпите към работа, се уверявайте, че уредът Ви е в безупречно състояние.

При желание Вашият специализиран дилър на STIHL ще подготви всеки уред за първата му употреба и ще Ви консултира във връзка с предпазното облекло относно модели и размери, които можете съвсем спокойно да пробвате. Моля, имайте предвид, че личната защитна екипировка не замества сигурната техника на работа. 

Повече за въодушевените от градината