Работна техника и поддръжка на уредите

Добра и безопасна работа

Безопасността и работещите уреди са важни за всеки проект. Тук ще намерите съвети, за да работите професионално с всеки инструмент.

Поддръжка на батериите STIHL AK 10 и AK 20 в барака за уреди

ПОДДРЪЖКА НА БАТЕРИИТЕ

Ножица за жив плет, верижен трион или косачка робот – все повече уреди на STIHL работят с практични литиево-йонни батерии. Тук ще научите какви предимства имат работните уреди с литиево-йонни батерии и защо не трябва да се притеснявате за Memory ефекта.

Бензинов верижен трион STIHL MS 261 C-M върху пън в гората

СЪВЕТИ ЗА ВЕРИЖНИ ТРИОНИ

Имаме съвети за Вас, които ще улеснят работата Ви с верижния трион. При нас ще научите как да обслужвате триона и как да заточвате и обтягате веригата. Ще намерите също така съвети за защитната екипировка, за правилната смес за верижния трион, за рязане на дърва за горене и за сертификата на верижния трион.

Мъж коси поляна с диви цветя със STIHL FSA 57

СЪВЕТИ ЗА МОТОРНИ КОСИ

Освен правилната защитна екипировка и подходящата смес за Вашата моторна коса, важна роля играят и обслужването, работната безопасност и смяната на режещия инструмент. Освен това сме обобщили как да стартирате моторната коса, как да я съхранявате и как да косите правилно с нея.

Трима мъже в защитно облекло STIHL пред дървени купчини се подготвят за работа с верижен трион STIHL

БЕЗОПАСНОСТ ПРИ РАБОТА

В STIHL безопасността при работа е изключително важна. Затова сме обобщили за Вас цялата важна информация. Научете тук всичко за класовете прах, облеклото със защита от срязване, както и други директиви и указания, с които работата ще стане по-безопасна. 

Повече за иновативните технологии