Иновации и технологии

Научете какво отличава доказаното качество от STIHL и как технологията  STIHL дава възможност на професионалистите да надминат себе си.

Подобрена производителност – доказано качество от STIHL 

Знаем, че за Вашата професионална употреба са задължителни мощността и надеждността, за да се завършат успешно проектите Ви. По тази причина се концентрираме върху това никога да не се задоволяваме с постигнатото и винаги да поставяме под съмнение границите на възможното. Само така можем винаги да Ви гарантираме най-добрите инструменти, решения и уреди, за да улесним дейностите Ви и да допринесем за уникално изживяване по време на работа.

Технологията STIHL. За всички, които работят на открито.

Имаме и още иновации за Вас: Нашият BGA 300 Ви предлага нова система Noise Reduction за тиха работа, а MSA 300 е първият моторен трион на STIHL с кокпит за работа и съобщения. Акумулаторният ъглошлайф TSA 230 с нулеви емисии е подходящ и за работа на закрито, а интегрираната водна връзка веднага свързва образуващия се прах.  

Вашият партньор за професионални приложения

Специализираният дилър на STIHL е Вашият партньор за професионални приложения. Благодарение на експертните знания и опит, той ще Ви помогне при избора на правилните инструменти и ще Ви осигури първокласно клиентско и техническо обслужване. Намерете специализиран дилър на STIHL в близост до Вас и се убедете сами.

Безопасност при работа в STIHL

Трима мъже в предпазни средства пред автомобил с отворен багажник, в него – акумулаторни уреди STIHL

Безопасна работа с внимание към здравето 

STIHL отдава голямо значение на безопасността при работа и опазване на здравето. Ние Ви предоставяме информация за най-важните предпазни мерки и мероприятия за безопасност, за да можете Вие и Вашите служители да изпълнявате работата си без притеснения и в здравословна среда.

Останете защитени от главата до петите

Иновативни решения за професионалисти от всички браншове.

Независимо дали в градинарството и ландшафтната поддръжка, горското стопанство или строителната индустрия – STIHL Ви предлага иновативни решения, които да улеснят и да подобрят професионалната работа. Тук можете да научите кои технологии и иновации актуално са от значение във Вашия бранш.

 

 

Повече услуги