STIHL Connected: Дигитално управление на уредите

С STIHL Connected можете да следите целия си машинен парк по всяко време и отвсякъде. Това спестява време и средства всеки ден.

Ефективно управление на машинни паркове: с STIHL Connected. 

STIHL Connected е дигитално решение за управление на Вашите уреди, с което можете да организирате работното си ежедневие по интелигентен и ефективен начин. По този начин можете да извличате надеждно оптималното от работата с уредите си всеки ден. Интуитивен, икономичен и с малко усилия.

Открийте възможностите:

  • Автоматично приемане на данните на уреда.
  • Наличие на общ поглед върху машинния парк.
  • Информация за последното местоположение на уредите.
  • Възползвайте се от по-малкото време на престой.
  • Предаване на данните, важни за сервизното обслужване, на търговския обект.

Още повече предимства, които STIHL Connected Ви предлага при управлението и поддръжката на Вашите уреди, можете да научите и в квалифицираната търговска мрежа на STIHL при лична консултация.

Истинска професионална мощност. Пълна свързаност в мрежа.

Инфографика от STIHL Smart Connector, STIHL батерии с интегриран Bluetooth интерфейс, смартфон с приложение STIHL Connected, кутия STIHL Connected и лаптоп с портал STIHL Connected показва взаимодействието на различните системни компоненти.

Модулите за професионално управление на уредите

Със STIHL Connected ние създадохме дигитално решение, което Ви предлага истинска добавена стойност в работното ежедневие. За това се грижи оптималното взаимодействие на следните компоненти и приложения.

STIHL Smart Connector и STIHL Smart Connector 2 A се намират на работна маса. На заден фон се виждат нефокусирано различни уреди STIHL.

STIHL Smart Connector

STIHL Smart Connector и Smart Connector 2 A регистрират важни експлоатационни данни и след това ги предават на приложението STIHL Connected или на кутия STIHL Connected. 

Някой държи в ръцете си акумулаторна батерия STIHL AP 500 S. Светодиодите на индикацията за нивото на зареждане светят в зелено.

Акумулаторни батерии STIHL

Акумулаторните батерии STIHL AR 2000 L и AR 3000 L, позволяващи носене на гърба, и батерията STIHL AP 500 S могат да бъдат свързани и управлявани като уред чрез вграден Bluetooth® интерфейс. По този начин нивото на зареждане, срокът на ползване и серийният номер могат да бъдат видени в приложението STIHL Connected и портала STIHL Connected.

Кутия STIHL Connected виси на сервизен регал. На заден план се вижда градински и ландшафтен специалист, който работи със своя смартфон.

Кутия STIHL Connected

Кутията STIHL Connected предава регистрираните чрез Smart Connector или от акумулаторна батерия с интегрирано свързване експлоатационни данни бързо, надеждно и автоматично към STIHL Cloud. Предлага се като мобилен вариант за Вашите автомобили и като стационарен вариант за складови и сервизни помещения.

Някой стои пред товарната платформа на бордови товарен автомобил, на който са поставени различни уреди STIHL. Човек държи в ръка смартфон, на който е отворено приложението STIHL Connected.

Приложение STIHL Connected

С приложението STIHL Connected винаги имате поглед върху всичко, когато сте на път, и можете да виждате състоянието и местоположението на Вашите машини по всяко време. Чрез практичната функция Nearby след външно използване веднага разпознавате дали липсва уред и така не забравяте нищо на работното място.

Google Play Store
Apple App Store

Човек използва на лаптоп портала STIHL Connected и вижда там различни данни на уреда.

Портал STIHL Connected

След това съхраняваните в STIHL Cloud данни за машините са на Ваше разположение по всяко време в портала STIHL Connected за оценка, подробен анализ и ефективно планиране на Вашите дейности.

Портал STIHL Connected

Анализирайте, управлявайте и планирайте машинния си парк и употребата на уредите винаги когато и когато пожелаете. Повече информация и съвети по темата за дигитално управление на уредите с STIHL Connected ще получите по всяко време от Вашия търговски обект STIHL.

STIHL Connected: Една система. Много предимства.

Ние непрекъснато усъвършенствахме дигиталното управление на уредите, за да можете да се концентрирате изцяло върху същественото при ежедневната си работа и да работите още по-ефективно. Всичко, от което се нуждаете, ще намерите тук или при Вашия търговски обект на STIHL.

Често задавани въпроси

Преход към интелигентно управление на уредите

Преглед на предимствата на STIHL Connected

Портал и приложение

Преглед на машинните паркове

Винаги и навсякъде запазвайте поглед върху целия машинен парк: Уреди, времена на работа, престоящи дейности по техническо обслужване и много други.

Информация за времената на работа

Преглед на общото време на работа и ежедневните времена на работа на всеки от Вашите уреди.

Преглед на събитията

Преглед на предстоящи, настъпили и приключени събития (например техническо обслужване) за Вашите уреди, свързани със Smart Connector.
Допълнително: Преглед на неизправностите, изискващи ремонт, и ръчните маркировки за уреди, свързани със Smart Connector 2 A.* 

Статус на уредите

Общ преглед на възможността за използване на уредите Ви: Преглед и промяна на статуса на уреди със Smart Connector и добавяне на информация, като бележки и изображения, за документиране на събитие (например ремонт).
Smart Connector 2 A регистрира, наред с другото, състоянието на Вашите уреди и автоматично определя статуса.*

Геопозиция

Преглед на последните познати геопозиции на Вашите уреди.
Функцията "Nearby" позволява преглед на уредите в близост до Вас.**

Управление на техническото обслужване

Показване на стандартни технически обслужвания за напълно поддържани уреди STIHL и възможност за създаване на индивидуално техническо обслужване на Вашите уреди за получаване на съответни напомняния.

Ексклузивно в портала

Анализ на времето на работа

За да може да се изчисли времето на работа на Вашите уреди, диаграма с история на времето на работа предоставя дневни, седмични и месечни стойности.*

Хистограма на оборотите

Информация за диапазона на оборотите на Вашите уреди, за да оптимизирате тяхното използване и например да удължите времето на работа на батерията.*

Управление на екипите

Организирайте уредите и служителите си в екипи. Управлявайте ролите и правата централно в портала.

Управление на техническото обслужване

Възможност за деактивиране на напомняния за техническо обслужване.

Контакт с търговски обект

Обърнете се към Вашия запаметена търговски обект директно от STIHL Connected в раздела за техническо обслужване/ремонт.

* Само със Smart Connector 2 A
**Ексклузивно в приложението

Повече за любителите на техниката