STIHL Connected: Дигитално управление на уредите

С STIHL connected можете да проследявате машинния си парк по всяко време и отвсякъде. Това спестява време и средства всеки ден.

Ефективно управление на машинни паркове: с STIHL Connected. 

STIHL connected е дигитално решение за управлението на Вашите уреди, с което можете да организирате ежедневната си работа по интелигентен и ефективен начин. Така всеки ден сигурно извличате най-доброто от работата с Вашите уреди. Интуитивно, икономично и лесно.

Открийте възможностите:

  • Автоматично приемане на данните за уреда.
  • Общ поглед върху машинния парк.
  • Информация за последното местоположение на уредите.
  • Възползване от по-малко прекъсвания на работата.
  • Предаване на важни сервизни данни към дилъра.

За още предимства, които STIHL connected Ви предлага при управлението и поддръжката на Вашите уреди, ще научите и в квалифицираната дилърска мрежа на STIHL при лична консултация.

Истинска мощност за професионалисти. Пълна свързаност в мрежа.

Инфографика от STIHL Smart Connector, STIHL батерии с интегриран Bluetooth интерфейс, смартфон с приложение STIHL Connected, кутия STIHL Connected и лаптоп с портал STIHL Connected показва взаимодействието на различните системни компоненти.

Градивните елементи за професионално управление на уредите

С STIHL connected създадохме дигитално решение, което Ви предлага истинска добавена стойност в ежедневната работа. Това се осигурява от оптималната съгласуваност на следните компоненти и приложения.

STIHL Smart Connector и STIHL Smart Connector 2 A се намират на работна маса. На заден фон се виждат нефокусирано различни уреди STIHL.

Смарт Конектори STIHL

Смарт конекторът STIHL и Смарт конекторът 2 A регистрират важни експлоатационни данни и след това ги прехвърлят към приложението STIHL connected или към STIHL connected Box. 

Някой държи в ръцете си акумулаторна батерия STIHL AP 500 S. Светодиодите на индикацията за нивото на зареждане светят в зелено.

Акумулаторни батерии STIHL

Акумулаторните батерии STIHL AR 2000 L и AR 3000 L за носене на гръб, както и акумулаторната батерия STIHL AP 500 S могат да бъдат свързани и управлявани като уред чрез вграден Bluetooth® интерфейс. По този начин нивото на зареждане, продължителността на използване и серийният номер са видими в приложението STIHL connected и  в портала STIHL connected.

Кутия STIHL Connected виси на сервизен регал. На заден план се вижда градински и ландшафтен специалист, който работи със своя смартфон.

STIHL Connected Box

STIHL connected Box предава регистрираните със Смарт конектор или от акумулаторна батерия с интегрирана свързаност експлоатационни данни бързо, надеждно и автоматично към облака на STIHL. Предлага се като мобилен вариант за Вашите автомобили и като стационарен вариант за складови и сервизни помещения.

Някой стои пред товарната платформа на бордови товарен автомобил, на който са поставени различни уреди STIHL. Човек държи в ръка смартфон, на който е отворено приложението STIHL Connected.

Приложение STIHL Connected

С приложението STIHL connected проследявате всичко и когато сте в движение и можете да виждате състоянието и местоположението на Вашите машини по всяко време. Чрез практичната функция Nearby забелязвате веднага след работата на открито дали определен уред липсва и така не забравяте нищо на работното място.

Google Play Store
Apple App Store

Човек използва на лаптоп портала STIHL Connected и вижда там различни данни на уреда.

Портал STIHL Connected

Съхранените в облака на STIHL данни за машините са на Ваше разположение по всяко време в портала STIHL connected за оценка, подробен анализ и ефективно планиране на Вашите дейности.

Портал STIHL connected

Анализирайте, управлявайте и планирайте сега Вашия машинен парк и неговата употреба когато и където желаете. Повече информация и съвети по темата за дигиталното управление на уредите с STIHL connected ще получите по всяко време от Вашия специализиран дилър на STIHL.

STIHL Connected: Една система. Много предимства.

Ние последователно усъвършенствахме дигиталното управление на уредите, за да можете Вие при ежедневната си работа изцяло да се концентрирате върху същественото и да работите още по-ефективно. Всичко, което Ви е необходимо за това, ще намерите тук или при Вашия специализиран дилър на STIHL.

Често задавани въпроси

Преминете сега към интелигентно управление на уредите

Преглед на предимствата на STIHL Connected

Портал и приложение

Преглед на машинните паркове

Запазете поглед върху целия машинен парк винаги и навсякъде: Уреди, продължителност на работа, настоящи технически обслужвания и много други.

Информация за продължителността на работа

Поглед върху общата продължителност на работа и ежедневната продължителност на работа на всеки от Вашите уреди.

Преглед на събитията

Преглед на бъдещи, настоящи и приключили събития (например технически обслужвания) за Вашите уреди, свързани със Смарт конектор.
Допълнително: Преглед на повредите, изискващи ремонт, и ръчните маркировки за уреди, свързани със Смарт конектор 2 A.* 

Статус на уредите

Поглед върху експлоатационната готовност на Вашите уреди: Преглед и промяна на статуса на уредите със Смарт конектор и добавяне на информация като бележки и изображения за документиране на събитие (например ремонт).
Смарт конекторът 2 A регистрира между другото и състоянието на Вашите уреди и автоматично определя статуса им.*

Геолокация

Преглед на последните познати геолокации на Вашите уреди.
Функцията "Nearby" позволява поглед върху уредите в близост до Вас.**

Управление на техническото обслужване

Показване на стандартни технически обслужвания за изцяло поддържани уреди STIHL и възможност за определяне на индивидуални технически обслужвания за Вашите уреди за получаване на съответни напомняния.

Ексклузивно в портала

Анализ на продължителността на работа

За да може да се анализира продължителността на работа на Вашите уреди, диаграма с история на продължителността на работа предоставя точни дневни, седмични и месечни стойности.*

Хистограма на оборотите

Информация за диапазона на оборотите на Вашите уреди, за да оптимизирате тяхното използване и например да удължите продължителността на работа на батерията.*

Управление на екипите

Организирайте уредите и служителите си в екипи. Управлявайте ролите и правата централно в портала.

Управление на техническото обслужване

Възможност за деактивиране на напомняния за техническо обслужване.

Контакт със специализиран дилър

Обърнете се за техническо обслужване или ремонт към Вашия дилър, чийто данни сте запаметили, директно от STIHL connected.

* Само със Смарт конектор 2 A
**Ексклузивно в приложението

Повече за любителите на техниката