3309,53 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

За продължителна работа с акумулаторни уреди от системата AP

Носената на гръб акумулаторна батерия STIHL AR 3000 L е предназначена за професионално градинарство и озеленяване или при поддръжка на зелени площи в общини и предприятия. За целодневна и взискателна употреба в райони с наложени ограничения на шума, здравата акумулаторна батерия много подходяща, когато искате да работите ефективно и щадящо гърба с енергоемките акумулаторни уреди от системата AP на STIHL. Благодарение на здравата и устойчива на дъжд конструкция и енергия от 1.520 Wh STIHL AR 3000 L прави впечатление. За употребата на акумулаторна батерия STIHL AR 3000 L Ви е необходима система за носене. Можете да закрепите акумулаторната батерия STIHL AR 3000 L на опционалната, удобна и ергономична система за носене STIHL AR L без помощта на инструмент. Допълнително можете да поставите акумулаторната батерия AR 3000 L директно във Вашата акумулаторна косачка за трева STIHL RMA 765 V вместо акумулаторна батерия AP.

Благодарение на интегрирания на корпуса интерфейс Bluetooth® можете да създадете връзка със STIHL connected и там да управлявате акумулаторната батерия като уред. По този начин имате повече прозрачност при планиране на използването. Чрез USB порт на корпуса на акумулаторната батерия може например да се зарежда смартфон. Безопасният пренос на енергия до акумулаторните уреди с букса се извършва чрез свързващия кабел STIHL AR L. Заедно с акумулаторния адаптер STIHL AP можете да използвате уреди с отделение за батерия.

Можете да заредите носената на гръб акумулаторна батерия STIHL AR 3000 L с акумулаторните устройства за бързо зареждане STIHL AL. За зареждане на акумулаторните батерии Ви е необходим свързващ кабел за акумулаторни батерии AR L както и акумулаторен адаптер STIHL AP. Актуалното състояние на зареждане на Вашата акумулаторна батерия STIHL AR 3000 L Ви се показва на индикацията за състоянието на зареждане с 6 светодиода.

В обзорната ни информация за продължителността на работа и зареждане на акумулаторните батерии можете да проверите колко дълго можете да работите с Вашия уред с акумулаторна батерия STIHL и колко време е необходимо за зареждане на акумулаторната батерия AR 3000 L.

Всички уреди с акумулаторна батерия в рамките на системата STIHL AP са предназначени за професионални приложения и за ежедневна употреба дори и при неблагоприятни метеорологични условия. Затова те разполагат с тествана защита от напръскване с вода. Ефективността се удостоверява чрез подробни вътрешни изпитвания. Тестът за напръскване с вода е в съответствие със стандарт IPX4.

Технически характеристики

Тегло на акумулаторната батерия9,5 кг
Номинално напрежение36 V
Енероресурс1520 Wh 1)
Акумулаторен капацитет съгласно IEC 6196041,2 Ah
Номиналeн капацитет на клетката (по данни на производителя)4,7 Ah

Сервизно обслужване и съвети