Концентрирана акумулаторна мощност за професионалисти. Системата AP.

Професионална мощност с акумулаторна батерия – разработена за всички, които в ежедневната си работа залагат на тихи и мощни акумулаторни уреди.

Просто мощна: Предимствата на системата AP

Системата AP на STIHL е подходяща за професионална употреба в областта на ландшафта, градинарството и поддръжката на дървета, както и за комунални дейности. Тя обхваща широк спектър от акумулаторни уреди от различни категории. Благодарение на мощните литиево-йонни батерии и носените на гръб батерии AR L те имат особено гъвкаво приложение.

 Лого на системата AP на STIHL под формата на сива икона за батерия
  • Повече мощност за всяко предстоящо предизвикателство
  • Особено тиха, дори в среда с наложени ограничения на шума
  • Голяма издръжливост при продължителна работа
  • Голяма гъвкавост – подходящи акумулаторни батерии за различни уреди
Градински и ландшафтни специалисти вземат уреди от системата STIHL AP и позволяваща носене на гърба батерия от товарната платформа на превозното си средство.
Носените на гръб батерии и духалки за листа се използват в градинарството и ландшафта.

Мнения за системата AP от професионалисти

Открийте сега акумулаторната система AP на STIHL при дилърите на STIHL!

Графика с икони на всички категории професионални акумулаторни уреди на STIHL и лого на системата STIHL AP в средата.

Категории уреди в системата AP

Системата AP на STIHL се състои от различни категории уреди за всяка област на приложение в ландшафтния дизайн, градинарството и поддръжката на дървета.

Открийте сега богатия избор от акумулаторни уреди в нашия продуктов асортимент: 

Истинско мощно STIHL дуо: MSA 300 и акумулаторната батерия AP 500 S

Просто с голяма мощност. MSA 220 T 

Като мощен акумулаторен трион за поддръжка на дървета за професионални потребители, MSA 220 T предлага множество предимства. Електронната система за управление с бутон за деблокиране позволява лесно и удобно управление – с висока производителност при рязане: MSA 220 T постига до 260 среза за 29 минути в комбинация с акумулаторната батерия AP 300 S.

Управление на зареждането и енергията

Благодарение на нашето надеждно управление на зареждането и енергията всички батерии са напълно заредени през нощта и Вашите уреди са готови за употреба. Можете да зареждате до 20 комплекта акумулаторни батерии от системата AP с нашия шкаф за зареждане на батерии. bottTainer предпазва и по време на път от атмосферни влияния и кражба. Освен това държите под око всички акумулаторни батерии и техните нива на зареждане. 

Управление на машинния парк за професионалисти

STIHL Connected е създаден, за да отговори на професионалните изисквания в градинарството и ландшафта. Така можете винаги надеждно да следите състоянието и местоположението на уреда. Със смарт конектор 2 A цифровото управление на машинния парк достига кулминация – благодарение на лесното инсталиране, надеждното регистриране продължителността на работа и оборотите, както и още по-голямата прецизност в оценката.

Продължителност на работа и на зареждане

Мощните акумулаторни уреди STIHL от системата AP впечатляват с издръжливост и сила. Тук таблиците Ви показват продължителността на работа на Вашите акумулаторни уреди от системата AP в зависимост от използваната акумулаторна батерия, както и продължителността на зареждане на различни акумулаторни батерии STIHL.

Работа при дъждовно време

Всички акумулаторни уреди от системата AP на STIHL са проектирани за ежедневна употреба и при неблагоприятни атмосферни условия. Затова те разполагат с изпитана защита от водни пръски. Ефикасността се доказва чрез взикателни вътрешни проверки. Тестът с водни пръски се основава и на стандарта IPX4.

Повече по темата Акумулаторна мощност