Дигитални решения за Вашата компания

Дигиталните решения като STIHL Connected и Интелигентна гора правят работата в природата, както и употребата на Вашите уреди по-лесна и по-ефективна. За това допринасят модерните сензори и достиженията на мобилната технология. Научете повече.

Вашият партньор за професионални приложения

Специализираният дилър на STIHL е Вашият партньор за професионални приложения. Благодарение на експертните познания и опита си, той ще Ви помогне при избора на правилните инструменти и ще Ви предостави първокласно клиентско и техническо обслужване. Намерете специализиран дилър на STIHL в близост до Вас и се убедете сами.

За употребата на Вашите уреди 

Научете повече за това, как управлението на енергията и зареждането от STIHL надеждно Ви подпомага при професионалните Ви дейности и улеснява използването на Вашите уреди.   

Жена пред лаптоп изважда AP 300 S от зарядно с няколко гнезда STIHL AL 301-4

Управление на зареждането и енергията

Иновативното управление на зареждането и енергията от STIHL Ви осигурява достатъчно мощност както за сервиза, така и за мобилната работа. Можете лесно да зареждате и управлявате Вашите уреди – и сте винаги перфектно подготвени.

Икона на контейнер за отпадъци

Информация относно изхвърлянето на стари батерии

Акумулаторните батерии не трябва да се изхвърлят в битовия отпадък, а Вие имате законовото задължение за връщане на използваните батерии.

Повече услуги