Дигитални решения за Вашата компания

Дигиталните решения като STIHL Connected и Интелигентна гора правят работата в природата, както и работата с Вашите уреди по-лесна и по-ефективна. За това допринасят модерните сензори и постиженията на мобилната техника. Научете повече.

Вашият партньор за професионални приложения

Търговският обект на STIHL е Вашият партньор за професионални приложения. Благодарение на експертните познания и опит той ще Ви помогне да изберете правилните инструменти и ще Ви осигури първокласно обслужване на клиентите и техническо обслужване. Намерете търговски обект на STIHL в близост до Вас и се убедете сами.

За боравене с Вашите уреди 

Научете повече за това как управлението на енергията и зареждането STIHL Ви подпомага при професионалните си дейности и Ви улеснява при боравенето с Вашите уреди.   

Жена пред лаптоп изважда AP 300 S от зарядно с няколко гнезда STIHL AL 301-4

Управление на зареждането и енергията

Иновативното управление на зареждането и енергията на STIHL Ви осигурява достатъчно мощност както за сервиза, така и за мобилната работа. Можете лесно да зареждате и да управлявате Вашите уреди – и сте перфектно подготвени по всяко време.

Икона на контейнер за отпадъци

Информация относно изхвърлянето на стари батерии

Батериите и акумулаторните батерии не трябва да се изхвърлят с битовите отпадъци, а Вие сте задължени по закон да връщате изразходените батерии и акумулаторни батерии.

Повече услуги