3999,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Технически характеристики

Ширина на косене63 см
Височина на косене25 - 100 мм
Регулиране на височината на косенена 8 степени (всяко колело самостоятелно
Вместимост на коша за трева80 л
Задвижване0 - 5,5 km/h

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Мощна професионална акумулаторна косачка за поддръжка на големи площи

Акумулаторната косачка за трева STIHL RMA 765 V с варио-колесно задвижване Ви осигурява целенасочена помощ при косене за професионална поддръжка на градината и околната среда. Можете да регулирате скоростта на косачката, така че да отговаря на Вашите лични нужди. Например можете да намалите скоростта по наклонен терен и да увеличите скоростта по равни повърхности. Максималната скорост на професионалната косачка RMA 765 V може да се регулира от контролния блок на дръжката на 6 нива. Можете да регулирате работата си индивидуално чрез задвижването на ходовата част.

STIHL RMA 765 V има хибриден корпус, състоящ се от здрав алуминиев външен корпус и вътрешен корпус от удароустойчив полимер. Можете да косите ефективно и обширни зелени площи благодарение на безчетковия електродвигател и литиево-йонните батерии от системата STIHL AP. Професионалната косачка STIHL RMA 765 V работи особено ефективно благодарение на превключващия се еко-режим в съчетание с ножовете, които са оптимизирани спрямо посоката на завихряне, а също и на ширината на косене от 63 см. Въртящите се предни колела Ви улесняват при маневриране и осигуряват комфортна работа. Благодарение на удобната ръкохватка за управление със супер мека дръжка, 80-литровият текстилен кош за трева на STIHL RMA 765 V се сваля и изпразва лесно. Чрез регулиране на височината на косене от 25 мм до 100 мм поотделно за всяко колело може да зададете точно желаната дължина на тревната площ в 8 степени.

В обзорната ни информация за продължителността на работа и зареждане на акумулаторните батерии STIHL можете да проверите колко дълго можете да работите с Вашата акумулаторна косачка STIHL RMA 765 V и колко време е необходимо за зареждане на поставената акумулаторна батерия.

STIHL RMA 765 V е акумулаторна косачка от системата STIHL AP и е предназначена за употреба дори и при неблагоприятни метеорологични условия. Затова е снабдена с тествана защита от напръскване с вода. Ефективността се удостоверява чрез подробни вътрешни изпитвания. Тестът за напръскване с вода е в съответствие със стандарт IPX4.

Сервизно обслужване и съвети