Не вдъхващи доверие онлайн предложения за STIHL GTA 26

Person sägt mit Akku-Gehölzschneider GTA 26 einen Ast ab

Понастоящем в интернет циркулират различни уебстраници и реклами от не вдъхващи доверие места,  в които резачката за клони STIHL GTA 26 се предлага на мними изгодни цени между $24 и $49. Измамниците създават впечaтление, че имат директна връзка с STIHL. Например използват официален снимков материал на STIHL или URL с връзка с STIHL. Който се подлъже по тези предложения, след като плати не получава продукт на STIHL.

Рекламните съобщения се появяват в различни платформи, например Instagram и Facebook. STIHL проверява фактическото положение и вече е установил контакт със съответните органи. 

Моля, да се има предвид, че продуктите на STIHL се продават само от квалифицирана дилърска мрежа и оторизирани от STIHL онлайн магазини на дилъри. Препоръчителната редовна цена на STIHL GTA 26 в комплект с батерия и зарядно понастоящем е 349,00 лв. с ДДС. Не се доверявайте на предложения за продажба на продукта на значително по-ниска цена. Ако попаднете на не вдъхваща доверие оферта, моля, обърнете се към нас.