269,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

За подрязване на дървета и храсти

Акумулаторната резачка за клони STIHL GTA 26 работи с литиево-йонни батерии от системата STIHL AS и е подходяща за частни дейности при подрязване на храсти и дървета както и за поддръжката на корони на дървета. Значително се улеснява и раздробяването на зелена маса или други работи с дървесина от мощните срязвания на режещата верига STIHL 1/4"-PM3. Режещата верига осигурява чисто рязане и бързо напредване с работата.

Нехлъзгащата се ръкохватка за управление прави резачката за клони особено ергономична. Ръцете Ви са защитени от гъвкав защитен капак. Тъй като никак не е сложно да смените веригата на STIHL GTA 26, благодарение на капака на верижното колело и крилчатата гайка без инструмент, грижата и поддръжката на резачката за клони е много лесна. Със STIHL GTA 26 можете също сами да си направите декорация за дома, като например стилна лампа от клони или рустикална помощна маса.

В обзорната ни информация за продължителността на работа и зареждане на акумулаторните батерии STIHL можете да проверите колко дълго можете да работите с вашата резачка за клони STIHL GTA 26 и колко време е необходимо на поставената акумулаторна батерия за зареждане.

Указание: Литиево-йонната акумулаторна батерия STIHL AS 2 на GTA 26 от системата STIHL AS, можете да използвате и с акумулаторната ножица за храсти STIHL HSA 26, но не и с нейния предшественик STIHL HSA 25 (вече не се предлага).

GTA 26

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Гъвкав защитен капак
Гъвкав защитен капак
Светодиоден индикатор за нивото на зареждане
LED ИНДИКАЦИЯ ЗА НИВОТО НА ЗАРЕЖДАНЕ

Технически характеристики

Номинално напрежение10,8 V
Тегло1,2 кг
Ниво на звуково налягане75 dB(A) 1)
Ниво на звукова мощност86 dB(A)
Ниво на вибрации ляво/дясно2,9-2,8 м/сек² 2)

Сервизно обслужване и съвети