79,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Акумулаторна батерия AS 2: лека и компактна, за уреди от системата AS

За малки акумулаторни уреди с номинално напрежение от 10,8 V акумулаторната батерия STIHL AS 2 е правилният избор. Със своята лека и компактна конструкция с тегло само 220 г акумулаторната батерия AS 2 генерира висока мощност благодарение на своето енергийно съдържание от 28 Втч. Акумулаторната батерия AS 2 гарантира, че с Вашия акумулаторен уред STIHL ще можете да извършвате и по-продължителни работи при поддръжката на дворове и градини безпроблемно и без прекъсване. Мощната акумулаторна батерия STIHL AS 2 има при употреба голяма издръжливост. За зареждане на акумулаторната батерия можете да използвате стандартното зарядно устройство STIHL AL 1.

Можете да използвате акумулаторната батерия STIHL AS 2 многостранно с почти всички уреди на системата STIHL AS. Единствено изключение: Не е съвместима с акумулаторната ножица за храсти STIHL HSA 25, която вече не се предлага.

В обзорната ни информация за продължителността на работа и зареждане на акумулаторните батерии можете да проверите колко дълго можете да работите с Вашия акумулаторен уред STIHL и колко време е необходимо за зареждане на поставената акумулаторна батерия AS 2.

AS 2

Технически характеристики

Тегло на акумулаторната батерия0,22 кг
Номинално напрежение11 V
Енероресурс28 Wh
Акумулаторен капацитет съгласно IEC 619602,1 Ah
Номиналeн капацитет на клетката (по данни на производителя)2,6 Ah 1)

Сервизно обслужване и съвети