219,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Ново
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Акумулаторна ножица за жив плет HSA 30: За удобно подрязване на малки и средноголеми живи плетове около дома

Особено леката и тиха акумулаторна ножица за жив плет HSA 30 на STIHL убеждава при подрязване на живи плетове и при поддръжка на градината около дома освен с компактната й конструкция, също и с нейния ергономичен дизайн и добър баланс
Оптималната съгласуваност между електродвигателя, интелигентното управление на акумулаторната мощност и лазерно изрязаните, диамантно заточени и закалени ножове осигурява висока производителност при подрязване – особено на млади издънки. За лесно и безопасно управление STIHL HSA 30 разполага с лостово превключване. Стартирането се осъществява чрез едновременно задействане на превключвателите на кръговата ръкохватка и на задната ръкохватка, чиито гумирани повърхности допълнително осигуряват във всяка работна посока осезаемо добра опора. Завинтеният ограничител на ножа предпазва режещите зъби от повреди, например при работа в близост до земята или при контакт със стени. За сигурно и компактно съхранение STIHL HSA 30 е оборудвана на задната ръкохватка с практично ухо за окачване.
Акумулаторната ножица за жив плет HSA 30 е с дължина на рязане 45 cм.
В нашия обзор на продължителността на работа и на зареждане на акумулаторните батерии STIHL  можете да видите, колко дълго можете да работите с Вашата акумулаторна ножица за жив плет HSA 30 и колко време е необходимо за зареждане на използваната акумулаторна батерия.
 

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

ПРЕДПАЗИТЕЛ НА НОЖА
ПРЕДПАЗИТЕЛ НА НОЖА
УХО ЗА ОКАЧВАНЕ
УХО ЗА ОКАЧВАНЕ
ЛОСТОВО ПРЕВКЛЮЧВАНЕ
ЛОСТОВО ПРЕВКЛЮЧВАНЕ

Технически характеристики

Дължина на рязане45 cм
Номинално напрежение10 V
Тегло2 кг
Ниво на звуково налягане80 dB(A) 1)
Ниво на звуково налягане82 dB(A)

Сервизно обслужване и съвети