199,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Многостранна акумулаторна ножица за храсти

Акумулаторната ножица за храсти STIHL HSA 26 е подходяща за задачи в частния сектор при подрязване и поддръжка на храсти в градината, дори и в зони с ограничения на шума. С ножицата за жив плет поддържате Вашите по-малки, вечнозелени живи плетове и декоративни храсти, като например чемшир, или подрязвате и оформяте краищата на тревата.

Ножицата за храсти STIHL HSA 26 е оборудвана с ножове за храсти и ножове за трева. С ножа за храсти във формата на капка с дължина на рязане 20 см (вкл. предпазител за ножа) и оптимизирана геометрия на ножа, тънките клони се захващат безопасно от режещия нож. Ако искате да режете треви или кантове на тревни площи, можете да използвате ножа за трева с ширина на рязане 12 см (вкл. предпазител) за ефективно рязане и подстригване. Ножовете могат да се сменят без инструменти. Ергономично оптимизираната ръкохватка за управление позволява безопасно и удобно боравене с олекотената ножица за храсти с тегло само 0,8 кг (без батерията). С опционалния телескопичен накрайник можете да работите удобно в изправено положение. Индикаторът за състоянието на зареждане с 4 светодиода показва оставащото време до следващото зареждане и продължителността на експлоатацията с натискането на един бутон.

В обзорната ни информация за продължителността на работа и зареждане на акумулаторните батерии STIHL можете да проверите колко дълго можете да работите с Вашата акумулаторна ножица за храсти STIHL HSA 26 и колко време е необходимо за зареждане на поставената литиево-йонна акумулаторна батерия.

Указание: Акумулаторната батерия STIHL AS 2 от системата STIHL AS не е съвместима с предишния модел STIHL HSA 25. Но можете да използвате тази акумулаторна батерия също с акумулаторната резачка за клони STIHL GTA 26.

HSA 26

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

HSA 26
НОЖ ЗА ХРАСТИ С КАПКОВИДНА ФОРМА
HSA 26
Смяна на ножовете без инструмент
Ергономично оптимизирана ръкохватка за управление
Ергономично оптимизирана ръкохватка за управление

Технически характеристики

Дължина на рязане20 cм
Номинално напрежение10,8 V
Тегло1 кг
Ниво на звуково налягане67 dB(A)
Ниво на звуково налягане72 dB(A)

Сервизно обслужване и съвети