Линията AI на STIHL: Акумулаторни уреди за малки градини

Лесни за управление, леки и проектирани за дейности в градината, които искате да извършвате спонтанно и бързо: акумулаторните уреди от линията AI на STIHL.

Мъж с електрическа ножица за жив плет STIHL HSA 45 от линията AI пред къща
Лого на линията AI

Оборудвани за всичко с линията AI на STIHL в градината

Линията AI на STIHL прави градинарската работа лесна: Всички уреди от линията AI са удобни, лесни за работа и са специално проектирани за нуждите на градинарите с малки градини. Акумулаторните уреди на линията AI имат вградена батерия, която се зарежда лесно от стенния контакт. Линията AI на STIHL се състои от 3 уреда: акумулаторна ножица за жив плет HSA 45, акумулаторен уред за обдухване BGA 45 и акумулаторна коса FSA 45.

Акумулаторните уреди от линията AI на STIHL за Вашата градина

Линията AI на STIHL прави градинарската работа лесна: Всички уреди от линията AI са удобни, лесни за работа и са специално проектирани за нуждите на градинарите с малки градини. Акумулаторните уреди на линията AI имат вградена батерия, която се зарежда лесно от стенния контакт. Линията AI на  STIHL се състои от 3 уреда: акумулаторна ножица за жив плет HSA 45, акумулаторен уред за обдухване BGA 45 и акумулаторна коса FSA 45.

Жена с предпазни очила реже жив плет пред къща с акумулаторна ножица за жив плет STIHL HSA 45

Акумулаторна ножица за жив плет HSA 45

Удобната акумулаторна ножица за жив плет HSA 45 е идеалният инструмент за подрязване на жив плет около дома и за малки зелени площи. С тегло от само 2,3 кг. можете лесно да подрязвате по-тънки храсти и живи плетове.  Посредством едностранно заточения нож прецизно могат да се изрязват по-тънки клони. При това ножицата за жив плет е тиха и с вградената акумулаторна батерия се зарежда лесно и бързо.

Жена с предпазни очила подкастря краищата на морава на едно ниво пред къща с акумулаторен тример за трева STIHL FSA 45

Акумулаторна коса FSA 45

Акумулаторната коса на STIHL FSA 45 е предназначена за косене и леки довършителни работи на тревни площи и по краищата им. С вградената литиево-йонна батерия и с тегло от само 2,3 кг. прецизните дейности по краищата на тревните площи и преходите се извършват много лесно. При това изрязването по краищата е възможно както хоризонтално, така и вертикално. Така можете за подрязвате гладко и най-фините краища и зелените Ви площи да изглеждат перфектно поддържани.

Жена с предпазни очила и шапка отстранява шума с уреда за обдухване STIHL BGA 45

Акумулаторен уред за обдухване BGA 45

Със своята мощна, но едновременно с това тиха работа с акумулаторна батерия, уредът за обдухване STIHL BGA 45 е мощният пакет за почистване от линията AI. С BGA 45 се почистват много лесно по-малки площи от листа и боклуци. Единственото, което трябва да направите сами: След като сте използвали BGA 45, изхвърлете листата. Уредът за обдухване от линията AI е особено подходящ за райони с наложени ограничения на шума – въпреки значителната си сила на обдухване не произвежда високи стойности на сила на звука. При това уредът тежи само 2 кг. и може  без проблем да се води удобно и да се използва спонтанно.

Линията AI на STIHL: Вашето предимство в мощност

Работата в собствената градина изправя машината и човека пред разнообразни предизвикателства – също и по отношение на издръжливостта. С линията AI на STIHL винаги имате под ръка подходящия отговор: а именно леки, комфортни и с гъвкаво приложение акумулаторни уреди с дълга продължителност на работа. С акумулаторната мощност на STIHL при всички случаи залагате на надеждна производителност.

Мощност под лупа: примери за използване на акумулаторните уреди от линия AI.

Уред Продължителност на работа за едно зареждане на батерията* Примерна употреба**
HSA 45 До 40 мин Жив плет: до 80 м2
BGA 45 До 10 мин

Площ: до 200 м2

FSA 45 Краища на тревни площи: до 20 мин
Тревна площ: до 12 мин

Краища на тревна площ: до 250 м

Тревна площ: до 50 м2

* Посочените данни са приблизителни и могат да зависят от нарязания материал.
** Посочените данни за продължителност на работа за едно зареждане на батерията и производителност на единица площ са приблизителни и могат да зависят от употребата на уреда  и нарязания материал.

Вижте уредите от линия AI на STIHL сега

Искате да научите повече и да видите на живо уредите от линията  AI на STIHL? Няма проблем, обърнете се към дилъра на STIHL в близост до Вас.

Обобщение: Линията AI на STIHL 

  • Линията AI на STIHL се състои от 3 уреда.

  • Всеки уред от линията AI на STIHL впечатлява с перфектно управление, издръжливост и сила.

  • Линията AI на STIHL е подходяща предимно за любители градинари, както и за използване в по-малки градини.