279,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Технически характеристики

Дължина на рязане50 cм
Номинално напрежение18 V
Тегло2,3 кг
Ниво на звуково налягане75 dB(A) 1)
Ниво на звуково налягане75 dB(A)

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Удобна лека акумулаторна ножица за жив плет

Акумулаторната ножица за жив плет STIHL HSA 45 е част от линията STIHL AIс компактен и ергономичен дизайн. Като частен потребител, с тази акумулаторна ножица за жив плет разполагате с особено лек уред за спонтанни малки задачи в градината. Заедно с трайно интегрираната литиево-йонна батерия STIHL HSA 45 тежи само 2,3 кг. Ако забележите, че батерията е изтощена, можете да я заредите с помощта на предоставения кабел. Можете да видите нивото на зареждане директно на устройството с помощта на няколко светодиода. Благодарение на електродвигателя акумулаторната ножица за жив плет STIHL HSA 45 работи толкова тихо, че можете да работите с нея дори и в зони, чувствителни към шум. Едностранно наточеното режещо острие също Ви позволява да работите ефективно. Вградената защита от срязване подпомага безопасната работа, а отвинтващият се предпазител за водача предпазва режещата гарнитура при работа близо до земята. За удобна работа гумираната ръкохватка с лост за превключване се побира перфектно в ръката. Управлението с превключване с две ръце подпомага безопасната работа. В нашето видео можете да видите как да подрязвате жив плет с STIHL HSA 45.

Ножицата за жив плет STIHL HSA 45 има дължина на рязане 50 см.

В обзорната ни информация за продължителността на работа и зареждане на акумулаторните батерии STIHL можете да проверите колко дълго можете да работите с Вашата ножица за жив плет STIHL HSA 45 и колко време е необходимо за зареждане на поставената акумулаторна батерия.

Ножицата за жив плет е оборудвана с ключ за активиране. Той трябва да се постави за работа в гнездото за ключа. При транспортиране, техническо обслужване, ремонт и съхранение той трябва да се изважда с цел безопасност. Пазете ключа за активиране далеч от деца. Допълнителна информация можете да намерите в инструкцията за употреба.

HSA 45

Сервизно обслужване и съвети