273,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Компактен акумулаторен тример

Акумулаторният тример STIHL FSA 45 като модел за начинаещи е подходящ идеално за дейности по подрязване и почистване в домашната градина и около къщата. Тримерът за трева има постоянно вградена литиево-йонна акумулаторна батерия, чието ниво на зареждане можете да отчетете директно на уреда. Нивото на зареждане се показва с помощта на няколко светодиода. С включения в окомплектовката кабел можете при необходимост да заредите батерията. Електрическият двигател работи толкова тихо, че не е необходимо да носите средство за защита на слуха. Това означава, че тази моторна коса е много подходяща за употреба в райони с наложени ограничения на шума.

С тегло само от 2,3 кг задвижваният с акумулаторна батерия тример STIHL FSA 45 е особено лек и много удобен. Телескопичният лост и кръговата ръкохватка се регулират без инструмент. Така можете да предпазите по-специално гърба си при работа. Работният ъгъл на блока за косене може да се регулира без усилие, когато например искате да оформите вертикални ръбове. Благодарение на повдигащия се нагоре и надолу ограничител можете да сте сигурни, че можете да подрязвате внимателно и прецизно около дървета и растения, както и около предмети. Гумираната ръкохватка приляга удобно в ръката и Ви позволява чрез лоста за превключване и блокировката на лоста за превключване да управлявате винаги надеждно и безопасно акумулаторния тример за трева. Чрез халката за закачване можете да съхранявате моторната коса, спестявайки място.

В обзорната ни информация за продължителността на работа и зареждане на акумулаторните батерии STIHL можете да проверите колко дълго можете да работите с компактната акумулаторна коса STIHL FSA 45 и колко време е необходимо за зареждане на поставената акумулаторна батерия.

Моторната коса STIHL FSA 45 е оборудвана с ключ за активиране. Той трябва да се постави за работа в гнездото за ключа. При транспортиране, техническо обслужване, ремонт и съхранение той трябва да се изважда с цел безопасност. Пазете ключа за активиране далеч от деца. Допълнителна информация можете да намерите в инструкцията за употреба.

 • Für den Einsatz in lärmsensiblen Bereichen
 • FSA 45

  Оборудване и функция

  Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

  Телескопична тръба на предавателния вал
  Телескопична тръба на предавателния вал
  Ключ за активиране
  Ключ за активиране
  Регулируема кръгова ръкохватка
  Регулируема кръгова ръкохватка

  Технически характеристики

  Акумулаторна технологиялитиево-йонна
  Тегло2,3 кг 1)
  Номинално напрежение18 V
  Режещ инструментPolyCut 2-2
  Ниво на звуково налягане77 dB(A) 2)

  Сервизно обслужване и съвети