279,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Технически характеристики

Номинално напрежение18 V
Тегло2,2 кг 1)
Акумулаторна системаAI
Сила на обдухване5 N 2)
Макс. скорост на въздушната струя44 м/сек

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Удобен акумулаторен уред за обдухване

Акумулаторният уред за обдухване STIHL BGA 45 е много удобен и бързо готов за употреба. При тегло 2,2 кг частните потребители могат лесно да водят лекия уред. Винаги когато искате да отстраните суха шума или леко замърсяване, компактният уред за обдухване с акумулаторна батерия предлага бърза подкрепа за малки площи също и в близост до дома. С тихия уред за обдухване STIHL BGA 45 можете да работите в райони с наложени ограничения на шума. С помощта на гумираната ръкохватка държите компактния и ергономично оформен STIHL BGA 45 сигурно в ръка. В ръкохватката са интегрирани лост за превключване и блокировка на лоста за превключване.

Интегрираната литиево-йонна батерия от линията STIHL AI позволява бързо и лесно боравене, за отстраняване на шума или леки остатъци от рязане. С компактния акумулаторен уред за обдухване имате бърз помощник при почистване на листата. Чрез индикатора за нивото на зареждане на уреда за обдухване STIHL BGA 45 можете бързо да разпознаете кога трябва да се зареди батерията. За зареждане на акумулаторната батерия с окомплектовката се доставя кабел за зареждане.

В обзорната ни информация за продължителността на работа и зареждане на акумулаторните батерии STIHL можете да проверите колко дълго можете да работите с Вашия STIHL BGA 45 и колко време е необходимо на вградената акумулаторна батерия за зареждане.

Акумулаторният уред за обдухване BGA 45 е оборудван с ключ за активиране. При работа той трябва да се постави в гнездото за ключа. При транспортиране, техническо обслужване, ремонт и съхранение ключът трябва да се изважда с цел безопасност. Пазете ключа за активиране далеч от деца. Допълнителна информация можете да намерите в инструкцията за употреба.

BGA 45

Сервизно обслужване и съвети