279,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Ново
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Акумулаторна ножица за жив плет HSA 40: Ефективно подрязване на малки и средноголеми живи плетове в градината

При подрязване на живи плетове и при поддръжка на градината около дома акумулаторната ножица за жив плет STIHL HSA 40 убеждава с нейното ниско тегло и тихата й работа. Ергономичният дизайн, добрият баланс и компактната конструкция допринасят за лесно извършване на работата.
Електродвигателят, интелигентното управление на акумулаторната мощност и лазерно изрязаните, диамантно заточени и закалени ножове осигуряват при акумулаторната ножица за жив плет STIHL HSA 40 висока производителност при подрязване. Лостовото превключване при това позволява лесно и удобно управление. Стартирането се осъществява чрез едновременно задействане на превключвателите на кръговата ръкохватка и на задната ръкохватка. Тази ръкохватка е снабдена с гумирани повърхности, които подпомагат една много добра опора във всяка работна посока. За да предпазите режещите зъби от повреда при работа в близост до земята или при контакт със стени, STIHL HSA 40 разполага със завинтен ограничител на ножа. Практичното ухо за окачване на задната ръкохватка дава възможност за сигурно и компактно съхранение.
Акумулаторната ножица за жив плет HSA 40 е с дължина на рязане 50 cм.
В нашия обзор на продължителността на работа и на зареждане на акумулаторните батерии STIHL можете да видите, колко дълго можете да работите с Вашата акумулаторна ножица за жив плет HSA 40 и колко време е необходимо за зареждане на използваната акумулаторна батерия.
 

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

ПРЕДПАЗИТЕЛ НА НОЖА
ПРЕДПАЗИТЕЛ НА НОЖА
УХО ЗА ОКАЧВАНЕ
УХО ЗА ОКАЧВАНЕ
ЛОСТОВО ПРЕВКЛЮЧВАНЕ
ЛОСТОВО ПРЕВКЛЮЧВАНЕ

Технически характеристики

Дължина на рязане50 cм
Номинално напрежение10 V
Тегло2,1 кг
Ниво на звуково налягане80 dB(A) 1)
Ниво на звуково налягане82 dB(A)

Сервизно обслужване и съвети