189,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Ръчна акумулаторна прахосмукачка за почистване без кабел на малки повърхности в и около дома, както и в превозни средства

С практичната ръчна акумулаторна прахосмукачка STIHL SEA 20 можете да почиствате малки площи бързо и лесно. Тя е много подходяща за лична употреба, за бързо и лесно почистване на сухи повърхности в къщата, например в трапезарията, в ъглите на стаята, но също и в гаража, в сервиза, в автомобила или на балкона. Ръчната прахосмукачка STIHL SEA 20 работи с литиево-йонна батерия от системата STIHL AS, така че с нея можете да почиствате лесно, удобно и тихо. Много мощната ръчна прахосмукачка 10 V на STIHL е лека и ергономична за използване.

Можете удобно да управлявате стартовия бутон на меката ръкохватка с дясната или лявата си ръка и да държите STIHL SEA 20 здраво. Заключващото устройство позволява продължителна работа, без да се налага да държите ръчния прекъсвач натиснат. Директно зад всмукателната дюза гъвкава клапа надеждно задържа изсмуканите отпадъци в събирателния контейнер. За изпразване и почистване можете да го извадите само с едно движение. Двустепенната филтърна система предлага много добра ефективност на филтъра и може лесно да се почиства и използва повторно.

Ръчната прахосмукачка STIHL SEA 20 се предлага стандартно с множество практични аксесоари: Дюза за фуги, дюза за груби замърсявания, всмукателен маркуч, удължителна тръба, хартиен филтър и филтърен кош. В доставената с нея чанта за съхранение с халкичка за окачване можете да приберете ръчната акумулаторна прахосмукачка SEA 20 от STIHL между отделните задачи, за да спестите място.

В обзорната ни информация за продължителността на работа и зареждане на акумулаторните батерии STIHL можете да проверите колко дълго можете да работите с Вашия уред STIHL SEA 20 и колко време е необходимо на поставената акумулаторна батерия за зареждане.

STIHL SEA 20 е съвместима със STIHL смарт конектор 1.0 и може да се оборудва с него допълнително. Чрез него можете да регистрирате работните часове и да управлявате тези и други параметри прозрачно чрез приложението STIHL connected.

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

ФИКСИРАЩ СЕ ЛОСТ ЗА ГАЗТА
ФИКСИРАЩ СЕ ЛОСТ ЗА ГАЗТА
Затваряща клапа
Затваряща клапа

Технически характеристики

Тегло1,1 кг
Номинално напрежение10,8 V
Номинален ток10 A
Продължителност на работа на AS2до 14 мин 1)
Обемен поток1026 л/мин

Сервизно обслужване и съвети