199,00 лв.
179,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
НовоОферта
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Акумулаторен тример FSA 30: лесно, гъвкаво и прецизно косене и довършителни работи в двора и градината

 Компактният акумулаторен тример FSA 30 на STIHL е особено подходящ за косенето на средновисока трева, за поддръжка краищата на тревната Ви площ, както и за довършителни работи около дървета, под храсти, в близост до стени или стълбища.

Електродвигателят на FSA 30 работи толкова тихо, че не е необходимо да носите антифони. Така тази моторна коса е много подходяща за използване в райони с наложени ограничения на шума. Необходимата енергия за лекия модел със сменяеми акумулаторни батерии се доставя от гъвкавата система AS на STIHL. Нивото на зареждане на батерията се индикира от светодиоди на уреда.

FSA 30 на STIHL e серийно оборудвана с глава за косене STIHL PolyCut 3-2 с 2 здрави и подвижни пластмасови ножа PolyCut. За бърза смяна на ножовете могат до 6 ножа PolyCut да се съхраняват в предвиденото за целта приспособление директно на уреда и да се подменят без помощта на инструмент директно на главата за косене. По избор можете да използвате акумулаторната моторна коса FSA 30 и с предлаганата като принадлежност глава за косене AutoCut C 3-2 и с корди с диаметър от 1,4 мм.

Благодарение на ергономичната форма, гъвкавите възможности за регулиране и ниското тегло от само 2,3 кг с включена акумулаторна батерия, FSA 30 позволява удобна работа без усилие. Гумираната ръкохватка приляга добре в ръката и дава възможност за лесно и интуитивно управление. За адаптиране към Вашия ръст можете да регулирате телескопичната тръба на предавателния вал и кръговата ръкохватка на степени с натискане на бутон. За още повече комфорт при работа също и работният ъгъл на блока за косене се регулира лесно – и Вие можете, за прецизното оформяне краищата на тревната площ, просто да завъртите блока за косене на 90°. Регулируемият чрез повдигане и сваляне ограничител осигурява прецизно и внимателно косене около дървета и храсти, както и около предмети. За компактното съхранение на стена в гаража или в навеса за инструменти, акумулаторната моторна коса FSA 30 разполага с практично ухо за окачване.

В нашия обзор на продължителността на работа и на зареждане на акумулаторните батерии STIHL можете да видите, колко дълго можете да работите с Вашия  акумулаторен тример FSA 30 на STIHL и колко време е необходимо за зареждане на използваната акумулаторна батерия.

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

ОГРАНИЧИТЕЛ
ОГРАНИЧИТЕЛ
Съхранение на резервни ножове
СЪХРАНЕНИЕ НА РЕЗЕРВНИ НОЖОВЕ
КРЪГОВА РЪКОХВАТКА
КРЪГОВА РЪКОХВАТКА

Технически характеристики

Номинално напрежение10,8 V
Тегло2,3 кг 1)
Ниво на звуково налягане76 dB(A) 2)
Ниво на звукова мощност89 dB(A) 2)
Ниво на вибрации ляво/дясно1,5/1,9 м/сек² 3)

Сервизно обслужване и съвети