Директен избор на продукт: Допълнителни принадлежности за уредите за обдухване и за засмукване и раздробяване

Сервизен комплект 37

За бензиновите духалка за листа BG 86 и уред за засмукване и раздробяване SH 86: редовна поддръжка за дълъг експлоатационен живот

Информация

Работата на Вашия бензинов уред за обдухване или за засмукване и раздробяване STIHL е толкова по-ефективна, когато е дадена пълната мощност. За да се съхрани надеждността на духалката Ви за листа или на уреда Ви за засмукване и раздробяване, е добре да извършвате по-дребните дейности по поддръжката проактивно и редовно. Лесни дейности по поддръжката с компонентите на сервизния комплект 37 по принцип се извършват бързо и допринасят за удължаване срока на експлоатация на уреда Ви.

Със сервизния комплект 37 на STIHL за BG 86 (машинен номер > 290871694) и SH 86 (машинен номер > 291051831) получавате следните компоненти за извършване на стандартна поддръжка:

  • HD2-въздушен филтър
  • запалителна свещ
  • горивен филтър

HD2‑въздушният филтър e подходящ за всички условия на работа и за това може да бъде използван универсално. Благодарение на фините си пори той предлага много високо качество на филтриране и филтрира дори и най-фините замърсявания от засмуквания въздух. Чрез смяната на HD2‑филтъра двигателят на Вашия уред за обдухване или за засмукване и раздробяване се предпазва надеждно от абразивен прах. Мощността се запазва без промяна, разходът остава нисък и можете да стартирате бензиновия си уред за обдухване или за засмукване и раздробяване лесно, както обикновено.

Също трябва да проверявате и горивния филтър, за да не попаднат в двигателя чужди частици заедно с горивото. Редовната подмяна на тези компоненти предпазва мотора и подпомага удължаването на експлоатационния му живот. Препоръчва се също така и смяна на запалителната свещ, за да бъде изгарянето в двигателя чисто и да е възможна оптимална мощност на работния Ви уред.

За извършване на стандартните дейности по поддръжката не се нуждаете от допълнителен инструмент. За смяната на въздушния филтър и запалителната свещ можете да използвате комбинирания ключ, който е част от окомплектовката на уреда Ви за обдухване или за засмукване и раздробяване. За изваждане на филтъра от резервоара за гориво при подмяната му с нов в опаковката на сервизния комплект е интегрирана картонена кука.

30,95 лв.*

Артикул

Цена

* Препоръчителна редовна цена с ДДС, валидна през 2023 г.

В отделните страни са възможни различия в предлагания асортимент продукти, както и в посочените данни. Запазваме си правото на промени в техниката, оборудването, цената и предлаганите допълнителни принадлежности.