279,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Лека литиево-йонна батерия за любители градинари

Акумулаторната система на STIHL AK съчетава многостранност и качество за всички дейности по поддръжка на градината. Можете да изберете точно подходящата литиево-йонна батерия AK за уреда STIHL, който е най-пригоден за Вашата дейност. Посредством светодиодния LED индикатор за нивото на зареждане виждате винаги дали и за колко време можете да използвате батерията си.

Леките литиево-йонни акумулаторни батерии с номинално напрежение 36 V са не само изключително многостранни, но и издръжливи и имат дълъг живот. Така се справяте с лекота и с прецизни дейности по поддръжка на градината. Можете да зареждате акумулаторните батерии АК на STIHL със стандартното зарядно устройство STIHL AL 101 или с устройство за бързо зареждане STIHL AL.

Акумулаторните батерии STIHL AK се предлагат в различни варианти:

  • AK 10 (арт. № 45204006530) с енергоресурс 72 Втч и тегло 0,8 кг
  • AK 20 (арт. № 45204006535) с енергоресурс 144 Втч и тегло 1,2 кг
  • AK 30 (арт. № 45204006540) с енергоресурс 180 Втч и тегло 1,3 кг

С редовната поддръжка, правилното зареждане на литиево-йонната акумулаторна батерия, както и подходящата среда за съхранението ѝ, допринасяте за дългия експлоатационен живот на акумулаторната батерия.

В обзорната ни информация за продължителността на работа и зареждане на акумулаторните батерии STIHL можете да проверите колко дълго можете да работите с Вашия акумулаторен уред STIHL и колко време е необходимо за зареждане на съответната акумулаторна батерия АК. В обзорната ни информация можете да видите също и коя акумулаторна батерия AK се препоръчва за Вашия уред на STIHL.

Технически характеристики

Тегло акумулаторна батерия1,2 кг
Номинално напрежение36 V
Енергоресурс144 Wh
Капацитет4 Ah
Номинален капацитет, клетка (по данни на производителя)2 Ah

Сервизно обслужване и съвети