39,05 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

За бензинови уреди за обдухване за листа и пръскачки: редовна поддръжка за дълъг експлоатационен живот

Употребата на Вашия бензинов уред за обдухване STIHL или пръскачка е още по-ефективна, когато е с пълна мощност. За да се съхрани надеждността на Вашия уред за обдухване на листа или уред за засмукване и раздробяване, е нужно да му се извършват поддръжки проактивно и редовно. Със сервизния комплект 38 можете да извършвате лесни дейности по поддръжката на компонентите и да спомогнете за удължаване на срока на експлоатация на Вашия уред.

В сервизния комплект 38 на STIHL за BR 350, BR 430, BR 450, SR 430 и SR 450 получавате следните компоненти за стандартна поддръжка:

  • Въздушен филтър от хартия
  • Запалителна свещ
  • Горивен филтър

Голямата продължителност на използване на въздушните филтри STIHL дава възможност за дълготрайна експлоатация на Вашите уреди. Освен това благодарение на покритието на повърхностите на хартиените филтри STIHL те са защитени от напръскване. Чистите филтри увеличават мощността на двигателя, намаляват разхода на гориво и улесняват стартирането на уреда. Чрез редовната смяна на въздушния филтър от хартия двигателят на Вашия уред за обдухване на листа или уред за засмукване и раздробяване се предпазва надеждно от навлизане на абразивен прах. Мощността се запазва без промяна, разходът остава нисък и можете да стартирате Вашия бензинов уред за обдухване на листа или Вашия уред за засмукване и раздробяване лесно, както обикновено.

Също така трябва да проверявате и горивния филтър, за да не попаднат в двигателя чужди частици заедно с горивото. Редовната подмяна на тези компоненти предпазва двигателя и удължава експлоатационния му живот. Препоръчва се също така и смяна на запалителната свещ, за да бъде изгарянето в двигателя чисто и да е възможна оптимална мощност на работния уред.

За извършване на стандартните дейности по поддръжката не се нуждаете от допълнителен инструмент. За подмяна на въздушния филтър и запалителната свещ можете да използвате комбинирания ключ от окомплектовката на Вашия носен на гръб уред за обдухване на листа или уред за засмукване и раздробяване. За сваляне на горивния филтър в опаковката на сервизния комплект е интегрирана картонена кука.

Сервизен комплект 38

Сервизно обслужване и съвети