151,31 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

За сигурно съхранение и удобно транспортиране/пренасяне на акумулаторни батерии и зарядни устройства

За сигурно съхранение или за пренасяне на Вашите акумулаторни батерии както и на прилежащите зарядни устройства, кутията за принадлежности за акумулаторни уреди STIHL, размер L е идеална. Кутията от здрава пластмаса, е лека и устойчива. Практичните кутии за принадлежности за акумулаторни уреди STIHL можете бързо да затворите или отворите със закопчалката. Те са оптимално съобразени с различните акумулаторни системи на STIHL. Всички кутии за принадлежности за акумулаторни уреди са съвместими с кутии Sortimo L и система за автомобили Sortimo Globelyst. Можете да подреждате кутиите една върху друга, да ги свързвате една с друга и да ги приберете сигурно в системата за автомобили Sortimo Globelyst.

Нехлъзгаща се подложка в кутията за принадлежности за акумулаторни уреди размер L предпазва акумулаторните батерии при повреди от удари или предотвратява хлъзгане. Дръжката подпомага удобно транспортиране.

Кутията за принадлежности за акумулаторни уреди STIHL размер L предлага място за акумулаторни батерии STIHL AP, акумулаторни батерии STIHL AR 2000 L или акумулаторни батерии STIHL AR 3000 L, както и за устройства за бързо зареждане на акумулаторни батерии STIHL AL.

Akku-Box

Сервизно обслужване и съвети