Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

За удобно пренасяне и транспортиране и за сигурно съхранение на акумулаторни батерии и зарядно устройство

За сигурно съхранение или за пренасяне на Вашите акумулаторни батерии AR, както и на прилежащото зарядно устройство, кутията за принадлежности за акумулаторни уреди STIHL (система Systainer3), размер М е идеалният избор. Леката и устойчива кутия Systainer3 е от здрава пластмаса. В оформената подложка във вътрешността на кутията M можете да поставите Вашите акумулаторни батерии и зарядни устройства от системата АР на STIHL. Така при транспортиране се предотвратява хлъзгане и те са защитени от повреди, причинени от удар. Практичната дръжка отпред помага за удобно вземане на кутията за принадлежности за акумулаторни уреди STIHL от рафта. С помощта на закопчаването T-Loc можете бързо и лесно да затворите или отворите удобната кутия с една ръка. Кутията за принадлежности за акумулаторни уреди от STIHL, размер М заедно с други кутии за принадлежности за акумулаторни уреди на STIHL от системата Systainer3 могат да се подредят една върху друга. При това подреждане на кутиите една върху друга имате отделен достъп до всяка една от тях.

Всички кутии за принадлежности за акумулаторни уреди STIHL (система Systainer3) са съвместими с други продукти Systainer. Те са съвместими и със системите bott vario3.

Кутията за принадлежности за акумулаторни уреди STIHL размер М (система Systainer3) предлага място за 6 акумулаторни батерии от системата АР и или устройство за бързо зареждане на акумулаторни батерии STIHL AL 301 или STIHL AL 500.

Указание: L-BOXX и Systainer3 не са съвместими помежду си.

Сервизно обслужване и съвети