30,95 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

За бензиновите духалка за листа BG 86 и уред за засмукване и раздробяване SH 86: редовна поддръжка за дълъг експлоатационен живот

Употребата на Вашия бензинов уред за обдухване STIHL или уред за засмукване и раздробяване е още по-ефективна, когато е налице пълната мощност. За да се съхрани надеждността на Вашия уред за обдухване на листа или уред за засмукване и раздробяване, е нужно да се извършват малки задачи за поддръжка проактивно и редовно. Със сервизния комплект 37 можете да извършвате лесни дейности по поддръжката на компонентите и да спомогнете за удължаване на срока на експлоатация на Вашия уред.

В сервизния комплект 37 на STIHL за BG 86 (идент. № > 290871694) и SH 86 (идент. № > 291051831), получавате следните компоненти за извършване на стандартна поддръжка:

  • Въздушен филтър HD2
  • Запалителна свещ
  • Горивен филтър

Въздушният филтър HD2 е подходящ за всички условия на работа и затова има универсално приложение. Благодарение на фините си пори той предлага много високо качество на филтриране и филтрира дори и най-фините замърсявания от засмуквания въздух. Чрез смяната на филтъра HD2 двигателят на Вашия уред за обдухване на листа или уред за засмукване и раздробяване се предпазва от навлизане на абразивен прах. Мощността се запазва без промяна, разходът остава нисък и можете да стартирате Вашия бензинов уред за обдухване на листа или Вашия уред за засмукване и раздробяване лесно, както обикновено.

Също така трябва да проверявате и горивния филтър, за да не попаднат в двигателя чужди частици заедно с горивото. Редовната подмяна на тези компоненти предпазва двигателя и удължава експлоатационния му живот. Препоръчва се също така и смяна на запалителната свещ, за да бъде изгарянето в двигателя чисто и да е възможна оптимална мощност на работния уред.

За извършване на стандартните дейности по поддръжката не се нуждаете от допълнителен инструмент. За подмяна на въздушния филтър и запалителната свещ можете да използвате комбинирания ключ от окомплектовката на Вашия уред за обдухване на листа или уред за засмукване и раздробяване. За сваляне на горивния филтър в опаковката на сервизния комплект е интегрирана картонена кука.

Service Kit 37

Сервизно обслужване и съвети