99,07 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

За удобно пренасяне и транспортиране и за сигурно съхранение на акумулаторни батерии и зарядно устройство

Акумулаторната кутия STIHL (система Systainer3) размер S е идеална за сигурно и подредено съхранение или за пренасяне на Вашите акумулаторни батерии AR както и на принадлежащо към тях устройство за бързо зареждане. Кутията от здрава пластмаса Systainer3 е лека и устойчива. Във вътрешността на кутията за принадлежности за акумулаторни уреди STIHL размер S можете да поставите Вашите акумулаторни батерии от системата АP на STIHL и зарядното устройство в оформената подложка във вътрешността, така че да се предотврати хлъзгане и те да са защитени от повреди, причинени от удар. Практичната дръжка отпред на кутията за принадлежности за акумулаторни уреди STIHL S подпомага удобно и ергономично носене. Със закопчаването T-Loc можете не само да затваряте или отваряте с една ръка кутията за принадлежности за акумулаторни уреди от STIHL, размер S, но и да я свържете с други кутии за принадлежности STIHL от системата Systainer3 и да ги подредите една върху друга. При това подреждане на кутиите една върху друга имате отделен достъп до всяка една от тях.

Всички кутии за принадлежности за акумулаторни уреди STIHL (система Systainer3) са съвместими с други продукти Systainer. Те са съвместими и със системите bott vario3.

Кутията за принадлежности за акумулаторни уреди STIHL размер S (система Systainer3) предлага място за 4 акумулаторни батерии от системата АР или 2 AP батерии заедно с устройство за бързо зареждане STIHL AL 301 или STIHL AL 500.

Указание: L-BOXX и Systainer3 не са съвместими помежду си.

Сервизно обслужване и съвети