Директен избор на продукт: Принадлежности за ножици и уреди за жив плет

Сервизен комплект 24

За различни бензинови уреди: по-дълъг експлоатационен живот благодарение на проактивна и редовна поддръжка

Информация

Със сервизния комплект 24 за бензинови моторни коси, уреди за жив плет и КомбиДвигатели на STIHL можете да извършвате сами периодична поддръжка на моторния си уред. Благодарение на тази проактивна и редовна стандартна поддръжка, напр. смяната на въздушния и горивния филтри, както и на запалителната свещ, удължавате експлоатационния живот на моторния си уред STIHL. Така сами допринасяте за това, машинните компоненти и детайли да са защитени от замърсяване и повреда и двигателят на уреда Ви да работи винаги надеждно и с оптимална мощност.

Със сервизния комплект 24 на STIHL за FC 55, FS 38 (без двигател 2-Mix), FS 45, FS 46, FS 55 (без двигател 2-Mix), HL 45 и KM 55 получавате следните компоненти за извършване на стандартна поддръжка:

  • въздушен филтър от кече
  • запалителна свещ
  • горивен филтър

Филтърът от кече на STIHL предлага добро качество на филтриране при различни условия на използване. Големите частици мръсотия се улавят още на повърхността на филтъра, докато фините се задържат във вътрешността му. Така двигателят на уреда Ви STIHL се предпазва надеждно от навлизане на абразивен прах. Мощността се запазва без промяна, разходът остава нисък и можете да стартирате машината си лесно, както обикновено.

За поддържане на мощността освен това се препоръчва редовна подмяна на запалителната свещ. Тя е основата за чисто изгаряне в двигателя. Горивният филтър поддържа горивото чисто от чужди частици, преди попадането му в двигателя, с което той предпазва мотора и му осигурява подобрена издръжливост. И този филтър трябва да се подменя редовно, за да функционира надеждно.

За смяната на въздушния филтър и запалителната свещ най-добре използвайте практичния комбиниран ключ, който вече сте получили с моторния си уред STIHL. В самата опаковка на сервизния комплект е интегрирана картонена кука, с която можете удобно да извадите филтъра от резервоара за гориво при подмяната му с нов. Не се нуждаете от допълнителен инструмент.

17,32 лв.*

Артикул

Цена

* Препоръчителна редовна цена с ДДС, валидна през 2023 г.

В отделните страни са възможни различия в предлагания асортимент продукти, както и в посочените данни. Запазваме си правото на промени в техниката, оборудването, цената и предлаганите допълнителни принадлежности.