18,34 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Сервизен комплект 34 за бензиновите ножици за жив плет HS 82 и HS 87: съхранена надеждност благодарение на проактивна и редовна поддръжка

За да се подпомогне издръжливостта на Вашата бензинова ножица за жив плет STIHL, можете с помощта на сервизния комплект 34 да извършвате сами лесна поддръжка на ножицата за жив плет. Редовните стандартни поддръжки, като смяната на въздушния и горивния филтри, както и на запалителната свещ, обикновено се извършват бързо и допринасят за удължаване експлоатационния живот на двигателя. Така можете винаги да работите с ножицата за жив плет STIHL надеждно и с оптимална мощност.

В сервизния комплект 34 на STIHL за HS 82 и HS 87 получавате следните компоненти за стандартно техническо обслужване:

  • Въздушен филтър от кече
  • Запалителна свещ
  • Горивен филтър

Филтърът от кече на STIHL предлага добро качество на филтриране при различни условия на използване. Големите частици мръсотия се улавят още на повърхността на филтъра, докато фините се задържат във вътрешността му. Така двигателят на Вашата ножица за жив плет се предпазва надеждно от навлизане на абразивен прахМощността се запазва без промяна, разходът на гориво остава нисък и можете да стартирате машината лесно, както обикновено. Горивният филтър се грижи за това в двигателя да не попаднат чужди частици заедно с горивото. Редовната му подмяна предпазва двигателя и подпомага удължаването на експлоатационния му живот. За поддържане на мощността освен това се препоръчва редовна подмяна на запалителната свещ – за чисто изгаряне в двигателяи за в бъдеще.

За поддръжката на въздушния филтър и запалителната свещ най-добре използвайте практичния комбиниран ключ, който вече сте получили с ножицата си за жив плет STIHL. В опаковката на сервизния комплект е интегрирана картонена кука. С нея можете удобно да извадите горивния филтър и да го смените. Не се нуждаете от допълнителен инструмент.

Сервизен комплект 34

Сервизно обслужване и съвети