2299,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Технически характеристики

Тегло на акумулаторната батерия7,4 кг
Номинално напрежение36 V
Енероресурс1015 Wh 1)
Акумулаторен капацитет съгласно IEC 6196027,4 Ah
Номиналeн капацитет на клетката (по данни на производителя)4,7 Ah

Носена на гръб акумулаторна батерия AR 2000 L: с USB и Bluetooth® интерфейс

С носената на гръб акумулаторна батерия STIHL AR 2000 L можете да извършвате разнообразни задачи в професионалното градинарство и озеленяването или при поддръжка на зелени площи в общини и предприятия. За целодневна употреба в райони с наложени ограничения на шума STIHL AR 2000 L е ефективно и щадящо гърба решение за приложение с много акумулаторни уреди от системата AP на STIHL. Носената на гръб литиево-йонна акумулаторна батерия е извънредно мощна с с 1015 Wh енергия. За употребата на акумулаторна батерия STIHL AR 2000 L Ви е необходима система за носене. Можете да закрепите акумулаторната батерия STIHL AR 2000 L например на опционалната, удобна и ергономична система за носене STIHL AR L без помощта на инструмент.

На корпуса има интегриран интерфейс Bluetooth®, чрез който можете да създадете връзка със STIHL connected за повече прозрачност при планиране на използването. Допълнително на STIHL AR 2000 L е интегриран USB порт, например за зареждане на смартфонпо време на почивката. Безопасният пренос на енергия до акумулаторните уреди с букса се извършва в комбинация със свързващ кабел STIHL AR L. Заедно с акумулаторния адаптер STIHL AP можете да използвате уреди с отделение за батерия.  Здравата му конструкция позволява и употреба в дъждовно време.

Носената на гръб акумулаторна батерия STIHL 2000 е съвместима с акумулаторни устройства за бързо зареждане STIHL AL. За зареждане на акумулаторните батерии AR 2000 L Ви е необходим свързващ кабел за акумулаторни батерии AR L както и акумулаторен адаптер STIHL AP.  Индикацията за състоянието на зареждане с 6 светодиода Ви показва актуалното състояние на зареждане на Вашата STIHL AR 2000 L.

В обзорната ни информация за продължителността на работа и зареждане на акумулаторните батерии можете да проверите колко дълго можете да работите с Вашия уред с акумулаторна батерия STIHL и колко време е необходимо за зареждане на акумулаторната батерия AR 2000 L.

Всички уреди с акумулаторна батерия в рамките на системата STIHL AP са предназначени за професионални приложения и за ежедневна употреба дори и при неблагоприятни метеорологични условия. Затова те разполагат с тествана защита от напръскване с вода. Ефективността се удостоверява чрез подробни вътрешни изпитвания. Тестът за напръскване с вода е в съответствие със стандарт IPX4.

AR 2000 L

Сервизно обслужване и съвети