62,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Предпазител за ножа, за HLA, HSA, HSE: Пести време благодарение на захващането на отрязания материал

С предпазителя за ножа на STIHL за HLA, HSA и HSE можете да спестите време след подрязване на живия плет и храстите. Тъй като отрязаният материал се захваща директно от ножа на ножицата или уреда на STIHL за жив плет, той не остава между разклоненията на храстите или живия плет. С помощта на предпазителя за ножа с едно движение можете да отведете отрязания материал от храстите или живия плет към земята, което го прави по-лесен за събиране и преместване. Здравата пластмаса прави предпазителя на STIHL за режещия нож за HLA, HSA и HSE много издръжлив и гарантира, че може да издържи на големи натоварвания. Много е подходящ за използване при поддръжката на храсти или жив плет от страна на професионалисти и взискателни частни потребители.

Предпазителят за захващане може да се монтира лесно и удобно на ножица или на уред STIHL за жив плет. За това не са Ви необходими инструменти. В зависимост от изискванията можете да закрепите предпазителя от двете страни на ножа.

Предпазителят за захващане е подходящ за ножове с дължина 50 см на следните акумулаторни ножици и уреди за жив плет STIHL:

Предпазителят за захващане е подходящ и за всички електрически ножици за жив плет STIHL (HSE).

Сервизно обслужване и съвети