329,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Ново
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Акумулаторна ножица за жив плет HSA 50: За прецизното и безшумно оформяне и подравняване на средноголеми градински живи плетове и храсти

Акумулаторната ножица за жив плет STIHL HSA 50 е истински универсален помощник за поддръжката на частни имоти и градини. С нея можете да работите в райони с наложени ограничения на шума и ефективно да подрязвате Вашия жив плет. STIHL HSA 50 е подходяща също и за оформяне на храсти или поддръжка на чимшири. Леката акумулаторна ножица за жив плет работи с литиево-йонни акумулаторни батерии от системата AK на STIHL и убеждава с оптимален баланс.

Кръговата ръкохватка с вътрешно разположения елемент за управление позволява да подрязвате удобно с акумулаторната ножица за жив плет STIHL HSA 50. Освен това можете да управлявате Вашата ножица за жив плет лесно както с дясната, така и с лявата ръка. С лазерно изрязания, диамантно заточен и закален режещ нож можете прецизно и бързо да подрязвате и подравнявате средноголеми живи плетове, храсти или други растения. Благодарение на геометрията на ножа в капковидна форма с разстояние между зъбите от 30 мм, клоните се задържат в режещия нож и се постига чисто рязане с много добра производителност.

Режещата гарнитура между другото е защитена при дейности в близост до земята от завинтения ограничител на ножа.

Акумулаторната ножица за жив плет STIHL HSA 50 е с дължина на рязане 50 см.

В нашия обзор на продължителността на работа и на зареждане на акумулаторните батерии STIHL можете да видите, колко дълго можете да работите с Вашата акумулаторна ножица за жив плет STIHL HSA 50 и колко време е необходимо за зареждане на използваната акумулаторна батерия.

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Оптимизиран ъгъл при заточване
ОПТИМИЗИРАН ЪГЪЛ НА ЗАТОЧВАНЕ
УХО ЗА ОКАЧВАНЕ
УХО ЗА ОКАЧВАНЕ
Режеща система
СИСТЕМА ЗА ПОДРЯЗВАНЕ

Технически характеристики

Дължина на рязане50 cм
Номинално напрежение36 V
Тегло2,9 кг
Ниво на звуково налягане78 dB(A) 1)
Ниво на звуково налягане81 dB(A)

Сервизно обслужване и съвети