693,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Удобна работа с голяма свобода на движенията

За високи живи плетове, храсти и други растения STIHL HLA 66 е лек акумулаторен уред за ефективно рязане. Професионалистите в градинарството и озеленяването, в общински дейности или градинарите също могат удобно да режат растения близо до земята. Дори в частна среда можете да работите бързо по грижата за растителността.

Благодарение на висококачествения двигател ЕС, двустранно наточеният нож ускорява много бързо, което води до чисто рязане. Освен това двигателят е толкова тих, че можете да работите и в зони, чувствителни към шум, като жилищни райони.

Ножовата греда може да се регулира на 115° (-45° до +70°). Това Ви позволява да сгъвате регулируемата ножова греда успоредно на главата за лесно транспортиране. Ръкохватка за управление е с особено ергономичен дизайн и е подходяща за потребители, работещи както с дясна, така и с лява ръка. В допълнение, ръкохватката за управление има самовъзстановяващ се заключващ лост. Акумулаторният уред за жив плет HLA 66 е оборудван с кръгова ръкохватка, за да е възможно най-гъвкав в тесни пространства.

Всички уреди с акумулаторна батерия в рамките на системата AP на STIHL са предназначени за професионални потребители и за ежедневна употреба, дори и при неблагоприятни метеорологични условия. Затова те разполагат с изпитана защита от водни пръски. Ефективността се удостоверява чрез подробни вътрешни изпитвания. Тестът за напръскване с вода е в съответствие със стандарт IPX4.

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

HLA 56
Интуитивно управление
Ограничител на ножа
Ограничител на ножа
BGA 57
Перфектно балансиран уред

Технически характеристики

Обща дължина205 cм
Дължина на рязане50 cм
Maкс. дебелина на рязане26 мм
Номинално напрежение36 V
Акумулаторна технологиялитиево-йонна

Сервизно обслужване и съвети