1079,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Акумулаторен уред за жив плет: оптимален работен обхват благодарение на телескопичната тръба на предавателния вал

С обща дължина до 330 см акумулаторният уред за жив плет STIHL HLA 86 е идеален за поддръжка на високи живи плетове, храсти и приземни растения. Специалистите в градинарството и озеленяването, общински дейности и градинарите са особено впечатлени от високото ниво на ергономичност благодарение на четириъгълната телескопична тръба с намалено тегло. Можете да увеличите обхвата си с общо 70 см с уреда за жив плет без инструменти. Двустранно наточените ножове осигуряват чист разрез. Те се захранват от двигател ЕС, който работи толкова тихо, че можете да работите и в зони, чувствителни към шум, като например жилищни райони.

Регулируемата ножова греда се сгъва успоредно на тръбата за лесно транспортиране. Като цяло можете да регулирате ножовата греда до 115° (-45° до +70°). Ръкохватката за управление е оборудвана със саморегулиращ се заключващ лост и може да се използва от потребители, работещи както с дясна, така и с лява ръка. За да можете да работите ефективно по всяко време, прътът за хващане е оборудван със защита срещу приплъзване.

Всички уреди с акумулаторна батерия в рамките на системата AP на STIHL са предназначени за професионални потребители и за ежедневна употреба, дори и при неблагоприятни метеорологични условия. Затова те разполагат с изпитана защита от водни пръски. Ефективността се удостоверява чрез подробни вътрешни изпитвания. Тестът за напръскване с вода е в съответствие със стандарт IPX4.

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

BGA 57
ОТЛИЧЕН БАЛАНС НА УРЕДА
HLA 56
ИНТУИТИВНО УПРАВЛЕНИЕ
ТЕЛЕСКОПИЧНА ТРЪБА С ВЪРТЯЩА СЕ ЗАТЕГАТЕЛНА МУФА
ТЕЛЕСКОПИЧНА ТРЪБА С ВЪРТЯЩА СЕ ЗАТЕГАТЕЛНА МУФА

Технически характеристики

Обща дължина330 см
Дължина на рязане50 cм
Номинално напрежение36 V
Тегло4,8 кг
Ниво на звуково налягане80 dB(A) 1)

Сервизно обслужване и съвети