499,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Акумулаторен уред за жив плет, много подходящ за поддръжка на по-високи живи плетове и храсти

Лекият акумулаторен уред за жив плет STIHL HLA 56 е идеален за рязане на по-високи живи плетове, храсти и наземна растителност във Вашата домашна градина и в зони с ограничения на шума. STIHL HLA 56 работи с литиево-йонни батерии от системата STIHL AK.

С ергономично оптимизираната ръкохватка за управление държите всички работни елементи безопасно в ръцете си. Кръговата ръкохватка също така подпомага работата с акумулаторния уред за жив плет STIHL HLA 56 дори в затворени пространства. Едностранно наточените ножове във формата на капка за захващане на клоните в режещия нож позволяват висока ефективност на рязане. С настройката на ъгъла на острието без инструменти можете лесно да регулирате ъглите на острието на 135 ° от -45 ° до +90° за централно и странично рязане. Развинтващата се защита на водача се използва за защита на режещата гарнитура при работа близо до земята. Нашето видео Ви показва как лесно да подрязвате високи живи плетове и почвени покрития с HLA 56.

Благодарение на отделящата се глава можете да скъсите общата дължина от 210 см до 115 см, за да скъсите лесно уреда за жив плет и да го съхранявате на стенна скоба по икономичен начин.

Акумулаторният уред за жив плет HLA 56 е с дължина на рязане 45 см.

В обзорната ни информация за продължителността на работа и зареждане на акумулаторните батерии STIHL можете да проверите колко дълго можете да работите с Вашия акумулаторен уред за жив плет и раздробяване STIHL HLA 56 и колко време е необходимо за зареждане на поставената акумулаторна батерия.

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Бутони за настройка на ъгъла на ножа
Бутони за настройка на ъгъла на ножа
HLA 56
ИНТУИТИВНО УПРАВЛЕНИЕ
Разделяща се тръба на предавателния вал
ДЕЛИМА ТРЪБА НА ПРЕДАВАТЕЛНИЯ ВАЛ

Технически характеристики

Дължина на рязане47 cм
Номинално напрежение36 V
Тегло3,8 кг
Ниво на звуково налягане80 dB(A) 1)
Ниво на звукова мощност88 dB(A) 1)

Сервизно обслужване и съвети