Директен избор на продукт: Принадлежности за ножици и уреди за жив плет

Сервизен комплект 25

За бензинова ножица за жив плет HS 45: съхранена надеждност благодарение на проактивна и редовна поддръжка

Информация

За да се подпомогне издръжливостта на Вашата бензинова ножица за жив плет STIHL, можете с помощта на сервизния комплект 25 да извършвате сами периодична поддръжка на ножицата си за жив плет. Дейности по редовната стандартна поддръжка, като смяната на въздушния и горивния филтри, както и на запалителната свещ, по принцип се извършват бързо и допринасят за удължаване срока на експлоатация на двигателя. Така можете винаги да работите с ножицата си за жив плет STIHL надеждно и с оптимална мощност.

Със сервизния комплект 25 на STIHL за бензиновата ножица за жив плет STIHL HS 45 (без двигател 2-MIX) получавате следните компоненти за извършване на стандартна поддръжка:

  • въздушен филтър от кече
  • запалителна свещ
  • горивен филтър

Филтърът от кече на STIHL предлага добро качество на филтриране при различни условия на използване. Големите частици мръсотия се улавят още на повърхността на филтъра, докато фините се задържат във вътрешността му. Така двигателят на ножицата Ви за жив плет е защитен надеждно от навлизане на абразивен прах. Мощността се запазва без промяна, разходът остава нисък и можете да стартирате машината си лесно, както обикновено. Горивният филтър се грижи за това в двигателя да не попаднат чужди частици заедно с горивото. Редовната му подмяна предпазва мотора и подпомага удължаването на експлоатационния му живот. За поддържане на мощността освен това се препоръчва редовна подмяна на запалителната свещ – за чисто изгаряне в двигателя и за в бъдеще.

За поддръжката на въздушния филтър и запалителната свещ най-добре използвайте практичния комбиниран ключ, който вече сте получили с ножицата си за жив плет STIHL. В самата опаковка на сервизния комплект е интегрирана картонена кука, с която можете удобно да извадите филтъра от резервоара за гориво при подмяната му с нов. Не се нуждаете от допълнителен инструмент.

17,32 лв.*

Артикул

Цена

* Препоръчителна редовна цена с ДДС, валидна през 2023 г.

В отделните страни са възможни различия в предлагания асортимент продукти, както и в посочените данни. Запазваме си правото на промени в техниката, оборудването, цената и предлаганите допълнителни принадлежности.