17,32 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

За различни бензинови уреди: по-дълъг експлоатационен живот благодарение на проактивна и редовна поддръжка

Със сервизния комплект 24 за бензинови моторни коси на STIHL можете да извършите лесни дейности по техническо обслужване на Вашия уред с двигател сами. Благодарение на тези проактивни и редовни стандартни поддръжки, като смяната на въздушния и горивния филтър, както и на запалителната свещ, удължавате експлоатационния живот на Вашия уред с двигател STIHL. Така ще допринесете сами за това, частите по машината и компонентите да са защитени от замърсяване и повреда, а двигателят на Вашия уред да работи винаги надеждно и с оптимална производителност.

В сервизния комплект 24 на STIHL за FS 38 и FS 55 получавате следните компоненти за стандартно техническо обслужване:

  • Въздушен филтър от кече
  • Запалителна свещ
  • Горивен филтър

Филтърът от кече на STIHL предлага добро качество на филтриране при различни условия на използване. Големите частици мръсотия се улавят още на повърхността на филтъра, докато фините се задържат във вътрешността му. Така двигателят на Вашия уред STIHL се предпазва надеждно от навлизане на абразивен прахМощността се запазва без промяна, разходът остава нисък и можете да стартирате машината лесно, както обикновено.

За поддържане на мощността освен това се препоръчва, редовна подмяна на запалителната свещ. Тя е основата за чисто изгаряне в двигателя. Горивният филтър поддържа горивото чисто от чужди частици, преди попадането му в двигателя. Така той предпазва двигателя и му осигурява подобрена издръжливост. И този филтър трябва да се подменя редовно, за да функционира надеждно.

За смяната на въздушния филтър и запалителната свещ най-добре използвайте практичния комбиниран ключ, който вече сте получили с Вашия уред с двигател STIHL. В самата опаковка на сервизния комплект е интегрирана картонена кука. С нея можете удобно да извадите горивния филтър и да го смените. Не се нуждаете от допълнителен инструмент.

Сервизен комплект 24

Сервизно обслужване и съвети