1699,00 лв.
1614,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Оферта
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Бензинов храсторез с константно висока мощност и комфорт за косене и при тежки условия на работа

Промоционалната цена е за промо пакет, включващ FS 361 C-EM + 1 бр. глава за косене AutoCut 46-2, 1 бр. предпазител, 100 мл моторно масло НР Super и 1 бр. Care & Clean Kit FS Plus. С него спестявате и 123,44 лв. с ДДС, колкото е сборът от препоръчителните редовни цени на допълнителните артикули към машината в промо пакета.

Бензиновият храсторез STIHL FS 361 C-EM подпомага много ефективно професионалните потребители при поддръжка на ландшафта, в селскостопански и общински предприятия при косене, при отстраняване на избуяла растителност и отглеждане на млади горски насаждения. Със своя изключително голям диаметър на косене от 520 мм многостранната и здрава бензинова коса дава възможност за бързо напредване с работата при косене на големи площи. За достатъчно мощност при това се грижи мощният двигател STIHL 2-MIX с нисък разход.

Благодарение на антивибрационната система на STIHL при косене професионалният храсторез има ниско ниво на вибрации. Това щади Вашите мускули и стави, точно така, както и ергономичната лостова ръкохватка, която подпомага естественото движение при косене. Посредством STIHL ErgoStart бензиновата моторна коса се стартира с минимално усилие. Напълно електронното управление на двигателя STIHL M-Tronic допълнително подпомага лесното и удобно стартиране и осигурява винаги оптимална мощност на двигателя. FS 361 C-EM разполага с най-новата версия STIHL M-Tronic 3.0.

Мултифункционалната ръкохватка дава възможност за управление на двигателя само с една ръка. Стоп бутонът Ви помага освен това при бързо повторно стартиране на косата след пауза. През букса за диагностика Вашият дилър на STIHL получава на място информация за модификацията на машината, продължителността на работа, както и указания за ремонт и поддръжка на Вашия STIHL FS 361- EM.

В зависимост от задачата можете да окомплектовате бензиновия храсторез STIHL FS 361 C-EM с различни режещи инструменти, напр. нож за косене, нож за надробяване, циркулярен диск или с различни глави за косене. Как да смените режещия инструмент на Вашия храсторез, ще научите в нашата зона за съвети. Включеният в окомплектовката нож за гъсталак 300-3 на STIHL е много подходящ за ефективно отстраняване на сплъстена трева и храсти. Освен това в серийната окомплектовка са включени и: универсалният презрамен колан ADVANCE PLUS на STIHL за ергономична работа. Големият предпазител при косене Ви предлага подобрена защита от изхвърчащ окосен материал и малки камъчета.

FS 361 С-ЕМ

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

STIHL M-Tronic
STIHL M-TRONIC
STIHL ErgoStart
STIHL ERGOSTART
Двигател 2-MIX на STIHL
ДВИГАТЕЛ 2-MIX НА STIHL

Технически характеристики

Работен обем37,7 см³
Мощност1,7/2,3 kW/к.с.
Тегло8,6 кг 1)
Ниво на звуково налягане100 dB(A) 2)
Ниво на звуково налягане100 dB(A) 2)

Сервизно обслужване и съвети