52,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Ефективна работа, съчетана с лесно боравене

Като полуавтоматична глава за косене с две корди, главата за косене STIHL AutoCut 46-2 впечатлява както професионалните, така и любителите градинари със своята усъвършенствана технология и лесното боравене с нея. STIHL AutoCut 46-2 е съвместима с различни моторни коси STIHL. Кордата за косене се регулира автоматично чрез допир и може удобно да се допълни повторно отвън. Това Ви дава възможност да косите по-бързо и по-ефективно.

STIHL AutoCut 46-2 е идеален избор за почистване на краищата на тревните площи и косене около дървета, стълби и стени. Благодарение на нашата селекция от дълготрайни корди за косене с диаметри от 2,7 мм до 3,3 мм, Вие сте подготвени за почти всяка работа.

Можете да комбинирате AutoCut C 46-2 с тези моторни коси и храсторези от STIHL:

  • FS 311
  • FS 361 C-EM
  • FS 411 C-EM (с изключение на варианта FS 411 C-EM K)
  • FS 461 C-EM
  • FS 491 C-EM

Можете също да използвате тази глава за косене с храсторези FS 260 C-E, FS 360 C-EM, FS 410 C-EM, FS 460 C-EM L и FS 490 C-EM L, които вече не се предлагат.

Указание: Главите за косене могат да се използват само в комбинация със специален предпазител за косене или с универсален предпазител STIHL за глави за косене и метални инструменти.

Mähkopf AutoCut

Сервизно обслужване и съвети