1949,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Ново
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Бензинов храсторез FS 411 C-EM: Мощен и удобен за косене на големи площи

С бензиновия храсторез STIHL FS 411 C-EM професионалистите в озеленяването, в селското стопанство и в общински предприятия могат ефективно да разреждат и отстраняват жилава сплъстена трева и храсти.

Издръжливият и икономичен двигател 2-MIX на STIHL осигурява достатъчно мощност при трудоемко косене на големи площи, при отстраняване на избуяли растения и поддръжка на млади дървесни насаждения. За улесняване на стартирането, STIHL FS 411 C-EM е оборудван с устройството STIHL ErgoStart. Оптималната мощност на двигателя при константни максимални обороти се осигурява от STIHL M-Tronic 3.0. Мощният и здрав храсторез STIHL FS 411 C-EM е с много голям диаметър на косене от 520 мм и позволява бърз напредък в работата.

За комфортната работа с бензиновата коса допринася ергономичната лостова ръкохватка (ръкохватка за косене), която дава възможност за естествено движение на косата при окосяване. Иновативната дръжка ADVANCE Grip допълнително Ви осигурява особено ергономична и интуитивна работа.

Включеният в серийната окомплектовка универсален презрамен колан ADVANCE на STIHL спомага да работите минимално усилие. Антивибрационната система STIHL облекчава мускулите и ставите Ви, като намалява вибрациите по време на работа. Също и мултифункционалната ръкохватка улеснява Вашата работа, тъй като така цялото управление на двигателя е възможно само с една ръка. Стоп бутонът позволява бързо и без превключване да продължите с работата си след прекъсване.

Можете да окомплектовате бензиновата коса STIHL FS 411 C-EM с различни режещи инструменти, напр. с диск за косене, нож за надробяване, циркулярен диск или с различни глави за косене, и така да пригодите уреда оптимално към съответната задача. Моторната коса FS 411 C-EM е серийно окомплектована с нож за гъсталак 300-3 на STIHL. Големият предпазител при косене Ви предоставя защита от изхвърчащ окосен материал и малки камъчета.

През букса за диагностика Вашият дилър на STIHL получава на място информация за модификацията на машината, продължителността на работа, както и указания за ремонт и поддръжка на Вашия уред.

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

ЕЛЕМЕНТИ ADVANCE GRIP, ЗА РЪКОХВАТКА НА FS
ЕЛЕМЕНТИ ADVANCE GRIP, ЗА РЪКОХВАТКА НА FS
STIHL ErgoStart
STIHL ERGOSTART
STIHL M-Tronic
STIHL M-TRONIC

Технически характеристики

Работен обем42 см³
Мощност2/2,7 kW/к.с.
Тегло8,7 кг 1)
Ниво на звуково налягане100 dB(A) 2)
Ниво на звуково налягане99 dB(A) 2)

Сервизно обслужване и съвети