1699,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Ново
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Бензинов храсторез FS 361 C-EM: С постоянно висока мощност и удобен при работа за взискателни дейности по окосяване

Бензиновият храсторез STIHL FS 361 C-EM подпомага много ефективно професионалните потребители при озеленяването, в селското стопанство и в общински предприятия при косене, отстраняване на избуяла растителност и отглеждане на млади дървесни насаждения. Със своя особено голям диаметър на косене от 520 мм, многостранната и здрава бензинова коса позволява бързо напредване с работата при трудоемко косене на големи площи. Мощността се осигурява издръжливия и икономичен двигател 2-MIX на STIHL .

Благодарение на антивибрационната система на STIHL при косене професионалният храсторез има ниско ниво на вибрации. Това щади Вашите мускули и стави, както и ергономичната лостова ръкохватка (ръкохватка за косене), която подпомага естественото движение на косата. Иновативната дръжка ADVANCE Grip Ви осигурява допълнително много ергономична и интуитивна работа. Посредством STIHL ErgoStart бензиновата коса се стартира с минимално усилие. Напълно електронното управление на двигателя STIHL M-Tronic допълнително подпомага лесното и удобно стартиране и осигурява винаги оптимална мощност на двигателя. FS 361 C-EM разполага с най-новата версия STIHL M-Tronic 3.0.

Мултифункционалната ръкохватка дава възможност за управление на двигателя само с една ръка. Стоп бутонът Ви подпомага освен това при бързото повторно стартиране на косата след прекъсване на работата. През букса за диагностика Вашият дилър на STIHL получава на място информация за модификацията на машината, продължителността на работа, както и указания за ремонт и поддръжка на Вашия STIHL FS 361- EM.

В зависимост от задачата можете да окомплектовате бензиновия храсторез STIHL FS 361 C-EM с различни режещи инструменти, напр. с диск за косене, нож за надробяване, циркулярен диск или с различни глави за косене. Как да смените режещия инструмент на Вашия храсторез, ще научите в нашия раздел Консултанти и проекти. Включеният в окомплектовката нож за гъсталак 300-3 на STIHL е много подходящ за ефективно отстраняване на сплъстена трева и храсти. Освен това в серийната окомплектовка e включен също и универсалният презрамен колан ADVANCE на STIHL за ергономична работа. Големият предпазител при косене Ви предоставя подобрена защита от изхвърчащ окосен материал и малки камъчета.

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Технически характеристики

Работен обем38 см³
Мощност1,7/2,3 kW/к.с.
Тегло8,6 кг 1)
Ниво на звуково налягане100 dB(A) 2)
Ниво на звуково налягане100 dB(A) 2)

Сервизно обслужване и съвети