2199,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Ново
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Бензинов храсторез FS 491 C-EM: Мощен помощник в озеленяването

Бензиновият храсторез STIHL FS 491 C-EM е подходящ за използване от общински предприятия, от фирми за поддръжка на крайпътна растителност и професионалисти в градинарството и озеленяването. Големият му диаметър на косене от 520 мм е много подходящ за окосяване на големи площи при трудни условия. Циркулярният диск с плосък зъб STIHL WoodCut 250-26 Ви дава възможност за бързо напредване с рязането и позволява дори отрязването на средноголеми дървета.

Благодарение на STIHL ErgoStart стартирате моторната коса с минимално усилие, което прави работата със STIHL FS 491 C-EM много комфортна. Напълно електронното управление на двигателя STIHL M-Tronic 3.0 също така осигурява лесно стартиране и винаги оптимална мощност на двигателя. Освен това бензиновата коса разполага с универсален редуктор с възможност за допълнително смазване. Така можете да се възползвате от дълъг експлоатационен живот на уреда.

Посредством антивибрационната система на STIHL при косене с професионалния храсторез възникват само леки вибрации. Това щади Вашите мускули и стави, точно както и ергономичната лостова ръкохватка (ръкохватка за косене), която подпомага естественото движение на уреда по време на работа. Иновативната дръжка ADVANCE Grip допълнително Ви осигурява особено ергономична и интуитивна работа.

Оптимизираният предпазител в долния край на FS 491 C-EM позволява добра видимост върху работната площ и освен това подобрява възможностите за съхранение на моторната Ви коса. Храсторезът FS 491 е с гъвкаво приложение: Така можете да окомплектовате моторната коса по избор с глава за косене, диск за косене, нож за гъсталак, нож за надробяване или циркулярен диск.


 


 

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

STIHL M-Tronic
STIHL M-TRONIC
ЕЛЕМЕНТИ ADVANCE GRIP, ЗА РЪКОХВАТКА НА FS
ЕЛЕМЕНТИ ADVANCE GRIP, ЗА РЪКОХВАТКА НА FS
Ергономична лостова ръкохватка
ЕРГОНОМИЧНА ЛОСТОВА РЪКОХВАТКА (ЗА КОСЕНЕ)

Технически характеристики

Работен обем52 см³
Мощност2,4/3,3 kW/к.с.
Тегло9,3 кг 1)
Ниво на звуково налягане102 dB(A) 2)
Ниво на звуково налягане101 dB(A) 2)

Сервизно обслужване и съвети