33,22 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Комплект за почистване и поддръжка за моторни коси, тримери и храсторези

С пакета STIHL Care & Clean Kit FS почиствате и поддържате Вашите STIHL тримери за трева, моторни коси и храсторези бързо и лесно. Това предоставя на Вашите моторни коси дълъг експлоатационен живот. В STIHL Care & Clean Kit FS имате събрани в комплект подходящите препарати за почистване и поддръжка.

С тях можете да почистите замърсяванията от уредите си и да ги консервирате за съхранение. При това трябва да смазвате редовно редуктора, за да минимизирате износването. За почистването и поддръжката на моторната си коса или тример препоръчваме да носите работни или предпазни ръкавици.

Впечатлени сте от нашите STIHL моторни коси и тримери и искате да ги почиствате и поддържате по подходящ начин като при това пестите и пари? Тогава използвайте изгодния ни пакет за почистване и поддръжка на моторни коси и храсторези. Той включва:

  • 500 мл Varioclean: Специалният препарат за почистване разтваря органични замърсявания при напръскване на режещи вериги, шини, ножове и машинни корпуси. Биологично разграждащите се тензиди разтварят смола, масла или петна от трева и могат лесно да бъдат измити с вода.
  • 400 мл STIHL Multispray: Прозрачният мултиспрей без мирис предлага двойно действие. Като мултифункционално масло той убеждава с доброто си смазване. Освен това разтваря залепнали замърсявания и заседнали частици. Освен това остава по повърхността като невтвърдяващ се защитен филм.
  • 80 г Superlub FS: Високоефективната грес STIHL Superlub FS е идеална за бързо въртящия се редуктор на моторна коса STIHL. Тя остава и в откритите части на редуктора поради отличната си прилепваемост като така осигурява минимално износване.

Съставки съгласно Регламента относно детергентите:

Varioclean

AQUA, DISODIUM METASILICATE, SODIUM LAURIMINODIPROPIONATE, SODIUM POLYACRYLAT

Multispray

C11-14 ALKANE, PARAFFINUM LIQUIDUM, BUTANE, PETROLATUM, PROPANE, RAPESEED OIL, ISOBUTANE, CALCIUMDINONYLNAPHTHALENESULPHONATE, OLEOYL SARCOSINE, ISOPENTANE, BHT

Чрез тази връзка се предоставят таблици на съответствието между наименованията по INCI, наименованията по Европейската фармакопея и CAS номерата.

Сервизно обслужване и съвети