1029,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Ново
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Технически характеристики

Ширина на косене41 см
Височина на косене20 - 100 мм
Регулиране на височината на косенена 7 степени (централно)
Вместимост на коша за трева52 л
Дължина на уреда с кош за трева152 см

Оборудване и функция

Акумулаторна косачка RMA 243 в комплект с батерия AK 20 и стандартно зарядно устройство AL 101: Ефективна работа на по-малки тревни площи

При частни дейности в градината Ви акумулаторната косачка STIHL RMA 243 предлага за любителите градинари висока мощност при много ниско ниво на шум. Така тя може да се използва и в зони с наложени ограничения на шума като жилищни райони. Ако искате директно да започнете с косенето, но все още не разполагате с батерия от системата АК на STIHL, тогава си заслужава да закупите акумулаторната косачка STIHL RMA 243 в комплект с батерията STIHL AK 20 и със стандартното зарядно устройство STIHL AL 101.

С нейната ширина на косене от 41 см можете да косите ефективно на по-малки тревни площи. Благодарение на серийното оборудване с мулти-нож, клин за мулчиране и странично изхвръляне, тази косачка е подходяща както за косене, така и за мулчиране. Окосената маса можете директно да събирате или през страничното изхвърляне да разпределяте върху тревната площ. 

Сгъваемата и регулирема на височина комфортна ръкохватка осигурява приятно и ергономично управление на косачката. С централната настройка височината на косене регулирате желаната от Вас височина на тревата на 7 степени от 20 мм до 100 мм. Отварящият се 52-литров кош за трева поема голямо количество окосена маса и може лесно да се изпразва.  

В нашия обзор на продължителността на работа и на зареждане на акумулаторните батерии STIHL можете да видите, каква тревна площ можете да обработите с едно зареждане на батерията на Вашата акумулаторна косачка STIHL RMA 243 и колко време е необходимо за зареждане на използваната батерия. 

Сервизно обслужване и съвети